en fråga

Ida: 
Hej! Älskar verkligen din blogg och läser den flitigt varenda dag. Tänkte bara fråga dig om du kunde berätta lite om livet i Arkansas. Jag ska själv åka som utbytesstudent och eftersom jag kommer vara 18 när jag åker får jag i princip bara åka dit och till två andra ställen. 

SÅ: 
Det ligger ju ganska sydligt så är det mycket fet mat, kyrkligt folk? haha är folk bonniga? är stället en liten håla? Alltså detta är fördomar man förknippar med staterna där nere så bara undrar vad som stämmer :D 
Ha det bäst!

Hej ida!
Ååå tack så jätte mycket, va roligt glad jag blir! Ja absolut tycker absolut du ska göra det!
Jadu hur livet är här hmm... annorlunda!!! :D
Det är en liten håla jag bor i kan man säga, liten skola och själva Gentry har inte så många invånare, för det är inte grejen att det är litet till yta här det är jätte stort! men dom har ju för fan klämt in åkrar och kossar mellan varje hus så det är liksom mer kossor än folk känns det som.. Heheh
Så haha om dom är bonniga, ja! Cowboy boots och fula dialekter på det flesta, speciellt det vuxana!! Jag hörde det jätte mycket och störde mig som attans i början men nu när jag vart här ett tag så har jag vant mig och faktikst själv börjat få den accenten i vissa ord...
Tror det är fet mat vart du än hamnar faktiskt, men självklart kan du undvika det, det finns val möjligheter.. men det är svårt. tro mig! 
Det flesta folket går till kyrkan och jag är inte precis en person som gör det hemma. Men tycker faktiskt det är kul här! När folk sa till mig "det är roligt här det är inte som hemma" tänker jag, va fan det är väl kryka som kyrka? Men det är inte alls så! Här träffas umgås äter snackar, mer som en social sak.
Men i min familj har jag inget tvång att jag ska gå, jag går om jag vill. Tror det är så hos det flesta familjer :)! 
 
Vet inte vad du menar med fördommar, eller kan tänka mig att du menar att dom är gammeldagsa och stränga, det var vad mina vänner sa till mig innan jag åkte. Men nej inte här iaf! GRandma låter mig göra allt, bara jag talar om vart jag ska innan jag går, och jag har i princip inga speciella tider heller! Och den gameldagsa skiten som folk lura i mig innan jag åkte är inget jag märkt av!
 
Jag va besviken innan jag åkte, eller inte besviken men klart jag hade den här Florida och California drömmen, men jag är grymt glad att jag hamna här! 
Ge allting en chans, va öppen för att testa nytt så blir ditt år grymt Ida! 
Hoppas du fått svar på dina frågor och har du mer så är det bara och fråga !
Ha det grymt, ta hand om dig! 
 
 
Nu ska jag för övrigt sova, ny dag imorgon! Är bjuden på middag hemma hos familjen Smith! 
natti natti kompppiizar 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0