helg hela veckan

Fråga: Hej, jag funderar också på att åka till USA fast nästa år. 
Har du åkt efter nian, ettan eller tvåan? 
Vilken organisation åker du med och hur hanterar de det hela? Fått några negativa/positiva intryck från organisationen?
Svar: Hej maria! Det tycker jag verkligen du ska göra! Jag åkte efter tvåan på gymnasiet. Jag åkte med sts, jag tycker dom har gjort ett grymt jobb med alla förberedelse läger och stöd, det som va lite negativt va att jag fick min placering så sent. Men det är inte deras fel, och vilken organisation du än åker med kommer det finnas vissa personen, 75 % till och med som får sin placering sent! Men tycker absolut du ska ta chansen att åka, har du mer fråger så är det bara och fråga! 
 

Yes, helg hela veckan! Hela tiden händer det så roliga saker! & på nått sätt varja dag när jag vaknar är det "yes jag ska till skolan!", skolan är långt ifrån va den är där hemma.. alltså så jävla kul!!!  
På torsdag ska jag ta ledigt, dra till silver dollar city! Hehe vatten och nöjes park! Nostalgi på hög nivåååå! 
Onsdag efter skolan blir det road trip med Hannah!!!! 
Lördag ska jag antingen kolla efter homecoming klänning med några tjejer från sts eller på en sån stor football match, får se, kan inte bestämma mig riktigt! Men football matchen ska va riktigt mältig den här gången, vi möter Alabama som är grymt populärt lag!!! 
Nu ska jag lägga mig och kolla film, va hemma från skolan idag.. min mage har sin egna vilja just nu! Men proppat i mig Hannahs rosa äckliga medecin och stora piller, imorgon SKA jag må bra!!!

Ha en fortsatt bra måndag! 
Hahaha Seline från förberedelse resan har gjort en helt underbar video från vår vecka i NewYork: http://www.youtube.com/watch?v=T0cDkIQDRzA&feature=player_embedded

Kommentarer
Postat av: Fanny Johansson

Hej!
Jag går 1an på gymnasiet och har redan nu, eller ja inte redan nu eftersom jag tänkt på det sen 6an, men jag har redan nu börjar tänka på att åka nästa år till USA. men är fortfarande osäker. Vad var det som fick dig att bestämma dig för att åka, jag menar du kanske tänkte vid något tillfälle att du skulle sakna dina närmsta för mycket? Och valde du delstat, och om inte vilken delstat skulle du valt?
Hur är det i skolan där borta och har du någon gång ångrat att du åkt iväg?

2012-09-18 @ 17:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0