mäktigt

Jag bor i delstaten Arkansas i lilla staden Gentry! De kanske inte säger dig så jätte mycket men ovanför Louisiana, mellan Oklahoma och Tennesseei/Mississippi!
 
Just nu sitter jag och äter mina kakflingor och nutella mackor, ska jag egentligen va i kyrkan den här tiden men är så trött idag så jag knappt vet vad jag heter! Så det blev ingen kyrka för mig, men dom hämtar mig efter så jag kan åka med och äta! :D heheh gott 
 
Nu måste jag berätta, igår asåå! Det va bland de mäktigaste va? De va en fotball match mellan Arkansas och Jacksonville state (Florida) collage lag.
Det börja med att vi alla samlades i skolan och dela upp sig i grupper med en chearleader i varje! Jag va med Sophies grupp, genom go tjej! Sen trängdes vi alla ihop i den lilla gula skol bussen! Det tog 45 minuter dit, sen va vi där typ 4 timmar innan match, fick gå runt och kolla och ta kort! Sen när det va nära till match gick vi två och två och sålde match program! Hehe jag och Shelby gick ihop och gjorde tävling av det mot killarna, och va ska man säga? Svenska charmen och Shelbys leende, oslagbara! 
 
Sen när man va klar fick vi gå och ta hur mycket mat  gratis som vi ville, höhö om jag åt! 
Sen va det kick off och matchen va igång!  Det va galet mycket folk och alla va röda! Sån stämning va, och alla dessa amerikanare, så jävla trevliga asså! Så blev bästis med en kille som bodde på det campuset, skit go! 
Sen fick jag massa nya vänner från skolan, Dakota , jätte mysig kille ska jag nog faktiskt träffa ikväll efter vi har vart och ätit ikväll! 
++++ imorgon är vi lediga, dessa smarta amerikanare har en tradition där man ska fira alla som jobbar och går i skolan, och det gör vi genom att va lediga! :D gillar denna idén! Så imorgon ska jag med Shelby och Sophia och fixa mobil och shoppa lite så jag inte ser ut som en turist med mina svenne kläder!

Nu måste jag ta en dusch och fräscha upp mig!
Hoppas allt är bra där hemma, Pusshejleverpastejs!  
 

Kommentarer
Postat av: louisehemvik

Riktigt bra blogg! Det ska bli roligt att läsa om ditt år :) jag åker också med STS som utbytesstudent i usa nu så det är extra roligt att se hur du har det :)

Svar: åå tusen tack! :D
None None

2012-09-04 @ 01:36:07
URL: http://www.louisehemvik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0