my movie life

halloj där hemma! hur är har ni det? :D
just nu sitter jag i mitt rum, nystädat!!! grandma's förtjänst om jag ska va ärlig dock... (hehe)
äter mina vatten meloner och fifilurar för mig själv, livet är bra roligt ibland va? 

för det är en sak jag inte har berättat. har inte känt att det har vart rätt att skriva eller prata om det men nu när allt tog en sväng om så nu måste jag berätta!!!!!
 
Men ni som känner mig vet att när jag ska berätta om en sak måste jag berätta min halva livs hisotria innan jag kommer till saken, men jag ska försöka förklara så bra jag kan! 

Okey, hmm.. hur ska jag förklara det här...  Ni vet min vän Hanna här nere? Innan jag lärde känna henne, så hade jag den klassen Us History som jag nu bytt bort ..
Men i den klassen va det en kille som hette Carlos han hjälpte mig och va jätte snäll. Och när jag bytte kom han fram till mig och fråga varför och fråga vilka andra klasser jag hade, vi kom fram till att jag hade soccer och att han också kunde byta till det för han ville ha en klass med mig.. sött va? eller....
Han börja skriva massa gulliga saker på facebook och fråga ut om mig en kille i skolan, den killen är den bästa i footballs spelaren i laget men tyär skadad.. han är också en av dom footballs killarna i filmerna om ni förstår, populär cheerleaderstjejernas dream. 
 
Någon dag senare kom en tjej fram till mig i soccer laget "oh, my boy friend told me that you play soccer! It is so fun to meet you, my name is hanna!"
Det va där allting börja. 
Varje kväll efter det skrev Carlos till mig på facebook och fråga massa saker om sverige och om mig,om vad jag tyckte om just den där populära killen i footballs laget osv, men samtidigt blev jag bättre och bättre vän med hanna.
Varje fredag när vi kom till footballs matcherna satte jag mig med deras gäng och Carlos fråga mig  framför alla om den där jäkla football killen "Nathalie, why dont you date AJay?", "Nathalie tell me.. You think Ajay is cute?" osv osv. Förstod aldrig va han fick det ifrån, visst klart som fan han är ju go, men det är ju inte så att jag har gått runt och sagt att jag tycker det till någon??
 
Iaf, ni måste veta att här i US är det lite annorlunda, för pratar du/smsar or hang out with en kille så betyder det att ni dejtar! Så det va helt fel att jag skrev med Carlos på facebook  för han dejta ju hanna (man säger inte att man är tillsammans här, man säger dejtar).
Men på varje soccer träningen gick han hela tiden fram och fråga och sa att vi måste gå på dejt och att jag va hans nya flickvän..
Jag pratade med grandma och pam om det för I really freakt out, visste inte vad jag skulle göra!
Jag och hanna blev bättre och bättre vänner, hon börja köra mig hem varje dag, vi börja umgås utanför skolan, men samtidigt blev Carlos mer på..
& en dag berätta Hanna att dom bråka mer för han hörde inte av sig och börja bete sig kontigt, jag hade inte mage och berätta för jag va så rädd, jag prata med grandma och den kvällen skrev jag till Carlos att "skriv inte mer till mig och att hanna var värd så mycket mer och säger inte du att du håller på så här kommer jag göra det". 
Då skrev han att han vill göra slut med hanna för att han gilla en annan tjej.. mig. 
Då fick jag verkligen hjärtstillestånd! 
Jag svaara aldrig och ignorera han i skolan, två dagar senare börja dom bråka, jag berätta allt till hanna och dom börja bråka mer han erkände att han gilla mig,dom gjorde slut bla bla bla... men nu är dom ihop igen.
Heheh jag pratar inte med Carlos varken på träningen eller luchen just nu eller han har skrivit till mig en gång att han är ledsen vad som hänt och att han fortfarande tycker om mig, men jag svara aldrig på det! Han är en snäll kille egentligen det vet jag!! 
Iaf hihi idag.. hahah det här är det vad som verkligen gör det till en film, kom carlos fram till mig svin depp, "Nathalie come here.."  kolla på mig, gav mig en lapp, va fan nu tänkte jag.. och kolla på han, då sa han den killens namn han hela tiden tjatat om, sucka och gick. 
På den ihop vikta lappen stog det: To Nathalie. I den hade football killen skrivit till mig, gett till carlos för att ge till mig.. ! 
 
Pam (min syster som också är utbytesstudent, från frankrike) har skrattat och vart lycklig hela dagen, för det här och tycker det här är jätte roligt, "it is just like a movie nathalie!! Did you see the look on carlos face?  And that this boy, the boy every cheer wants!! That he gice you this note!! It is romantic!!!!"
 
Haha önskar att jag va bra på berätta eller rättare sagt att jag kunde berätta allt men det händer så mycket, hela tiden!!! Men hoppas ni förstog vad jag skrev!
Imorgon ska vi till silver dollar city, alltså ingen skola för mig och Pam! Yay! 

Just det! Kom ni ihåg den tyg americanska footballen jag pratat man kan få av football killarna för att sätta på väskan.. Fick en ny idag :D Heheh dom är faktiskt riktigt fina.. eller? Jag kanske börjat få deras stil... Börjar faktiskt tycka det är riktigt snygg med mjukisbyxor till skolan... varnings tecken kanske.....?

Nu ska jag in till Pam och prata, ha en grym torsdag allihop! Puss
 

Kommentarer
Postat av: emelie

Kan du inte visa vad som står på lappen? man blir nyfiken!

2012-09-13 @ 12:29:51
Postat av: Rebecka

OMG du måste satsa, gud vad roligt!!! Berätta allt hur det går! Fick reda på att min "crush" har flickvän idag, typiskt... :(

2012-09-15 @ 05:27:19
URL: http://bbeckks.blogg.se
Postat av: Rebecka

OMG du måste satsa, gud vad roligt!!! Berätta allt hur det går! Fick reda på att min "crush" har flickvän idag, typiskt... :(

2012-09-15 @ 05:27:20
URL: http://bbeckks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0