när livet leker

Morsning korsning! 
Kom precis hem från min första cross country träning! 3 miles, 5 km. Fett röd och helt död. Gick in på 28 minuter, coach va helt överlycklig och vill att jag ska va med på en tväling i helgen... U wish dude!
Hahah so now on kommer jag va med i båda fotboll och cross contry!! Svin kul. Älskar the team spirit här nere, alla är så över engagerade!! 
Efter det åkte jag och pam med grabdma och skulle handla lite saker, sluta med att båda jag och pam kom ut med saker som inte just är så bra för vår diet... 
Men vi kom på en sak, när vi skrev under för att vara utbytesstudent, skrev vi också under för att leva som amerikanere.. Så vi måste äta så här,tyvär, hehe, inget vi egentligen vill liksom..... hehe Så det är därför vi äter så onyttigt! 

Har massa saker jag måste få gjort idag, sen hoppas jag att jag hinner gå till kyrkan också..  ( Hehe fan va duktigt jag låter, ger mig själv en guld stjärna*** ! )
Ska försöka svara på några komentarer också! Keep asking, loving it! 
Bilder på huset har jag också fixat, eller det är i och för sig mer på omgivningen.. men nu har ni ett litet hum hur det ser ut! 
Ser helt dött och öde ut, men som jag älskar det här stället, huset, omgivningen, alla våra 97 kossor hehe har en favvo faktiskt! grå år den, hur tufft är itne det? Får mina ångest attacker om att det inte är så längt kvar, låter helt sajkoo när jag säger så men dagarna går så fort!!! snart har en hel ny vecka gått.. Blä. 
Att jag aldrig kan slutat babla.. här har ni bilderna hehe 

Kommentarer
Postat av: Linus N

Fan va härligt du har det!! :) njuuut din gottegris :D och fortsätt skriv varje dag ;)

2012-09-21 @ 16:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0