FET?

HEJSAN ALLA! Haft en bra dag?
Det har i alla fall jag haft!! 
 
Som sagt så var vi lediga idag! 
Så jag, Pamela och lille familj Martha Hanna och grandma hade en underbar tjejdag med massa shopping och ny resturang med ännu goadare mat! Älskar den här maten asså! 

Just nu sitter jag här med grandpa och Pamela kollar film och äter mitt 1 kg packet peanutbutter M&M som jag köpte idag, undrar redan hur fan jag ska klara mig utan dom när jag åker hem.... ?? 
(!!!) Har fått massa frågor om skolan är som på filmerna, ehhhhmm nja ja hmm.. Jo ungefär,  vi har cheerleading tjejerna, kaptenen McKenna och hennes lilla bitch, dom dejtar fotballs killarna som är dom populära på skolan.. Sen har vi band nissarna även kallade geeksen såklart, sen har vi en grupp som bara är allmänt konstig och för sig själva. & sen har vi mig, den svenska utbytes studenten som rör om i hela grytan, McKenna och hennes bitch sne blickar än varje gång man går förbi, geeksen och fotball killarna tycker man är  rå ball osv osv. Så jo ja i princip så är det som i filmerna, hehe
Måste berätta vad jag fick höra igår! En sån sköön utbytes student som gick på vår skola förra året hahah!! (mamma pappa ni vet att er lilla ängel skulle aldrig göra något sådant)
Iaf hon bodde hos McKenna den populära cheerleading tjejen, som då dejtaDE quarterbacken i skolan.. Men det dröjde inte så länge förs än utbytes studenten blev den populära och hamna i säng med McKennas kille, i huset där dom bodde! Hahah go girl!  McKenna fick dock ett frispel och skicka hem tjejen.. 

Nu ska jag kolla klart filmen sen blir det bed time, schoool tomorrow! 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Hej min favorittjej,
Läser och ler - du gör nog bra ifrån dej over there ....
Jag saknade dej när jag var i Göteborg och vi firade morfars 80 årsdag. Ni verkar ha bra väder, här bara regnar det ....
Kram fr mormor

2012-09-05 @ 11:13:41
URL: http://nemilson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0