29 april

bloggandet har legat på lat sidan.
men för snabb uppdatering med korta ord, sommarlov och livet leker,ingen mer skola inga mer måsten och inget mer plugg. Bara jag och usa och all go fet mat.

 

Men den största anldenigen varför jag tog tag i mig jälvoch skrev idag var för att det är en mycket speciell dag idag,  

 

min älskade skånske far fyller hela f ö r t i o f y r a,oh pappa kände du hur lång tid det tog att säga det,vilka höga siffror det va.. Ajaj,svider det? 

För er som inte visste. Jag älskar pappor. det är något speciellt med dem. antagligen att de är så overhört ansvarslösa och roliga… men vissa pappor är roligare än andra. Som min. Han är helt och hållet bäst. Grattis pappa JAG ÄLSKAR DIG.
och som jag saknar dig..
Det finns saker som ingen annan än pappa jerry kan ersätta. Vet inte riktigt hur jagska förklara detta, tänkte skriva något sånt där gulligt litet dotter till far meddelande om hur bäst han va men vet inte hur jag ska få fram mina ord. Det är så ah... Om ni tänker er så här, pappor är lite bättre människor än många andra, men det finns olika slags pappor. 

 

Låt mig förklara. 

 

1. pappa leif.
denna underbara civilingenjörspappan är med i mysteriet på greveholm, och är en fantastisk karl. inte nog med att han pratar grov skånska, han är liten och förvirrad också!

 

ӊr det redan vinter? det var ju sommar nyss? och
var har hösten tagit vägen? tänk, snart är det vår!”


2. pappa robby
för att stanna kvar på tv fronten och min absoluta favoirt show när jag va liten (må kanske vara det nu också..) hannah montanas farsa, billy cyrus. Med den där skönga stilen, goa sång rösten och det där lilla skägget som min far så har försökt att odla själv. .

 

There are certain things a daddy knows. I know that the sun's gonna be up tomorrow, I know that Uncle Earl won't be an underwear model and I know that you're gonna be just fine...”

 

3. pappa jerry
detta är egentligen den bästa av papporna, nämligen min pappa. vad kan man säga om honom? en
 hobby snickare som glömmer bort var och varannan grej innan han ens tänkt tanken att göra det och inte vet skillnaden på i tid and to be late .


(som tränare för mitt handbolls lag, försöker peppa oss att jobba hårdare)
"tjejerrrrr (skånska r) tjejerrr tjejerrr dom stekta sperrrrmierna flyger inte in i munnen av sig själva!”

 

"jag är där om 5 minuter"
30 minuter senare 
"ajo men jag är där om cirka 10 minuter"

 

 Som ni ser finns det väldans massa pappor där ute, alla är unika på sitt sätt. Men i mitt hjärta vinner pappa jerry. 
Grattis igen pappa, hoppas mamma och bror tog hand om dig riktigt ordentliget så får jag ge dig frukost på sängen när jag kommer hem och bjuda dig på middag (om du betalar). Massa miljoner kramar, vi ses snart!

Jag älskar dig!!!!!!!!!

 


Torsdag

Hej allihopa! Förlåt har vart super mycket i skolan och mitt i allt blev det lock in. Reor hela gentry fick en hjärtattck när dom ringde i våra klass rum att de va en gunman. Elektriciteten försvann 1 minut efter det och polis bilar kommer i mängder. Lilla lilla gentry vem trodde detta?
Vi fick dock tag i han, va en elev i skolan som hota att skjuta en massa.
Long story short.
Allt börjar lugna ner sig men de är grymt nervöst i med morgon är showen!
De vi alla har väntat på.
Ska försöka skriva imorgon eller fredag!
Måste nana! Godnatt


omg

best weekend eveeeeeeeeeer

Friday

Hej hopp fredag snopp! (rimma det?)

Äntligen är de fredag och det är sista dagen på skol veckan. Helgen har massor av planer så kan knappt sitta still.
Mötte precis Tara in the hall way och tror vi båda är lika taggade för kvällens race och morgondagens galna planer!! Imorgon är det också grandmas födelsedag, happy b day nana!!
För övrigt är det sju skoldagar kvar innan sommar lov! Hur galet är inte det?!
Nu är snart matte lektionen över och art står next på schemat!


pappas ord

när det är måndag känns det som onsdag
när det är tisdag känns det som måndag
när det är onsdag känns det som tisdag
när det är torsdag känns det som onsdag
när det är fredag känns det så jävla bra.
 

torsdag kväll,imorgon är det fredag.vilket vetyder helg. igen. 
går inte veckorna jätte fort? 
har presentation i engelskan imorogn om 1960 talet. Har precis fixat till det sista på uppsaten och power pointen så nu känns det säkert. gött
imorgon står det lopp på schemat (stavas det så?). Jag och Tara + Hanna tänkte göra en god gärning betala 35 dollar och springa 4 miles för race agianst child abuse. Alla pengar går till en organisation.

Det stog nämligen på min bucket list (nr4. leave an inspirational message/volunteer in something) , det är något   min pappa sa till mig att gör,han sa det på flygplatsen när han gav en av dom sista kramarna, och jag lovar dig pappa, jag gjorde det.
Jag minns orden han sa och dom ekar fortfarande "jag vill att när du sätter dig på flyget, skriv ner på en lapp vad du vill uppnå under detta året, berätta inte för någon och när du sitter på flyget hem öppna lappen igen"  .
Pappa du är bäst.
och jag har haft det i baktanken hela året, nummer fyra hur ska jag uppnå detta?
 Jag är ju ingen super hjälte, är inte heller någon expert på det här med volunteer saker, alltid velat gör något sådant men aldrig blivit av riktigt.  
Men när jag sen såg detta när jag va ute med grandma, tänkte jag att det här va perfekt. Så jag berätta för Tara att det skulle betyda så mycket om vi kunde det här så.. Here we go.
Kolla sedan upp vad det finns för olika race, och det verkar vara någon för bröst cancer om tre veckor. 
och den ska jag springa, och jag ska göra det för dig farmor. du är så stark och jag älskar dig
 
Nu måste jag försöka sova, fick inte många timmars sömna under nattens händelser.
Ha en toppen helg kompizar!!


2/ skolan här vs skolan hemma

vet inte riktigt hur jag tänkte med dom här uppdraget..
kanske lägger ner,får se. Men nu ska jag hålla huvudet uppet och dagens uppdrag är inget mindre än skolan där hemma vs skolan här. så här kör jag en tumme-upp-och-ner-lista! 

 Hemma på katrinelund finns det väldans många goa killar. bara en sån grej är värd att nämna!

 svenska scheman, olika dagar varje dag. TUMME UPP!

 svenska prov! innehåller väldans massa skrivande. Vilket dom amerikanska proven alltid har a b eller c, sällan det är någon fråga man behöver skriva. väldigt praktiskt alltid 33% chans att ha rätt.

 lärare där hemma kan dra över på tiden. (här i usa ärlektioen när klockan ringer spelar ingen roll om Miss Lotta är mitt i meningen.)

 hemma i sveige har vi studiebidrag! väldans smart grej tycker jag

  Här i usa har lunch samtidigt som alla andra i skolan.

 (usa)JAG HATAR ALLA HUNTERS!? okej vissa är rätt charmiga. jag erkänner. men att gå runt och skryta om hur många ankor man sköt innan skola. allvarligt.

 här i usa har man blandade klasser, ny klass varje timme. Så på ena sidan kan Kalle 19 år sitta och på andra sidan Stina 14 år. har verkligen ingen åskit

 helt jävla fabulöst makalöst dramatiskt (ni förstår) lättare att skippa lektioner. så att säga skolka på svenska. 

 Dress code i skolan i usa. Låt mig gå naken, okej??? snälla.

 här i usa är det absolut roligare lektioner ++++ man kan helt & hållet välja sina klasser själv!

 här har vi tre minuter mellan varje lektion. PUNKT.

 svär man eller gör något otrevligt blir det ISSD ochi värsta fall OSSD. hopplösheten… (ta det lugnt mamma jag har inte vart där än.)

 i sverige kan är lunchen gratis och man kan ta hur många gånger som helst. tummen upp för oss tjockisar

  alla slutar samtidigt här i usa. 35 000 människor (eller nää kanske 400) ska ut ur samma dörr och alla har varsin bil och kön kan ta timmar (eller nää kanske 5 min) och den där lyckan att man slutat skolan tvärdör på plats. dock slutar som sagt alla samdigt.

SWEDEN:

AMERICA:

tråkig som jag är, och med beslutsångest upp till öronen kan jag inte bestämma mig. Finns saker som gämnar ut det dåliga och trycker ner det possetiva på båda. Lektionerna är roligare här, scheman i sverige är bättre, skolans spirit är så mycket bättre här, sverige är inte så strikta, skolan här hittar på så mycket kul, sverige får gratis mat. 

gick ju så där med den här listan. 
skit
godnatt 

 


Tornado

jag vakna upp inatt 2.47 av smärta från min mellan tå, (kanske också berodde på allt utanför, men vill tro att jag har en magisk tå) 1 minut senare går syrenerna av och telefonen ringer.
tornado varning.
jag fick springa och väcka grandma och grandpa. och jag kan lova er aldrig sett grandpa så ssnabb.
men på med tvn som efter några sekunder stängs av i samman med all elektricetet.
utan för va det kaos.och jag menar kaos.
Så in i skyddsrummet sär satt vi en timma till klockan närma sig fyra, grandpa satt och berätta gamla sjörövar stories medan vi lyssna på allt som hända utanför.
Lång story short så mår helt prima idag, mamma och pappa ni kan andas ut. Tänkte skriva ett meddelande igår kväll i fall något hände men vet att du mamma hade fått en hjärtinfarkt så jag lät bli..
Träd är fallna hus är förstörda.
min första tornado.
Häftigt


sjutton också nu ät det ju den 17 onde

hahahah tyckte min rubrik va jätte rolig

Idag har jag vart med Tara och tagit hennes seniors pictures. 
Efter det åkte vi och träffa hennes kusin som går på unirvercity of arkansas, vi stanna där ett tag träffa några killar Tara kände, dessa små (små?) gossar gav oss en rundtur på campuset samt en inbjudan till en sorority fest på lördag. Men som det ut nu har vi andra planer för lördag. Bästa ideén. 
så va är nu denna ideé nathalie?
Ska ha en fejlk prom för att kunna gå in gratis på fast lanes. 
Japp, super smart. 
Tack jag vet. (Annea läser du detta så.. japp det är din skola! ses där)
Men vi tänkte att det kanske kunde vara en bra efter fest för våran fejkade prom. Hmmm..
 
Imorgon ska jag till Taras ranch hennes familj äger, senaste hon räkna hade hon 124 hästar, om jag är excited? Ohja! Ska skynda mig till säng för att det ska vara imorgon. 
 
Dagens tanke: Insåg idag va glad jag är på livet. Fasiken, alla borde åka som utbytesstudenter, se nytt, få en ny syn på livet och njuta av alla godsaker. (heheh fetto

Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på åskan utanför. Storm trord komma in i natt. Håll i hatten detta kan bli farligt.
 
Godnatt och godmorgon.
 

1/ en helt vanlig svensson lista

favorit…
 
Plagg: sommar kläder, blusar och nitar. Kärlek kärlek kärlek
 
låt: jag har det senaste åren har jag haft väldans massa olika favoriter, allt från Melissa horn till swedish hous maffia sedan har jag världens finaste minnen till Veronica Maggie. Men dom senaste månader har en dramatisk ändring skett och nu innehåller det i nattas spotifylistor massor med drake, shakira, lilwayne. 
Hahah bra jobb natta  gick ju sådär bra med att bara välja en…
 
man: pappa Jerry! det finns ingen som har lika skön humor, starka åsikter och härliga kommentarer som han.  är som en optimal blandning mellan jim carrey, gorddan ramsy och martin timell, kan man säga.
 
jag hatar: att behöva vänta!!! När kontot ekar tomt, mat är så gott, att jag vart så dålig på skriva handskrivna brev detta året, bananer. Typ det 
 
jag älskar: för att låta duktig och förståndig borde jag skriva något i form av: mamma pappa familj och vänner. Och de gör jag, ta mig inte fel. Men känslan när man klarar något som man aldrig trodde man skulle. Resa, lovelovelove. Värme, finns uu inget goare än att sitta i solen (utomlands speciellt) äta chips, nutella och dricka jordgubbs sagt samt  lyssna på gamla goa per Gessle. Folk som får mig att skratta
 
 
jag trodde aldrig: att jag skulle trivas så bra som jag gör , att ett ägg exploderar om man stoppar den i micron, att jag skulle tröttna på att fota, att jag skulle använda högklackat dagligen, att jag skulle bli kär igen. se så fel man kunde ha…
 
jag vill tro: att äktenskap och kärlek kan hålla livet ut. att peanutbutter choklad pannkaka är nyttigt. att tomten finns på riktigt. att jag någon dag ska hitta en triss lott och vinna tio mille. 
 
jag hoppas: att livet fortsätter vara så great som det varit de senaste månaderna. Att jag får med mig min res väska hem (haft sjutio elva mardrömmar om detta) 
 
 
bästa…
Film kyssen: friends with benefits. holy fuck, Mila Kunis och Justin Timberlake osar sex...
 
 
resan: absolut denna. No daout about it. Sen resan till aruba, å ville stanna.
 
 
Boendet: mitt hus, fasiken va jag saknar mitt lilla gris rosa hus. 
.
sommaren: 2011 var fan ta mig helt fenomenal
 
 
när jag var liten… såg jag ut såhär. nu kanske ni förstår varför mor och far skicka mig till usa,men
med tanke på att pappa har en rullande R dialekt, och mamma som dalmål. så har dom gjort ett ganska bra jobb?
 
 
när jag var 9… var jag den jobbigaste, elakaste systern, trodde jag va super duper cool. min klädstil va i form av hippe slash clown, bra jobb mamma. (tackar dig för den)
 
när jag var 15... hade jag en kris med killar och vänner. hade grova depp stunder. mina beslut va dom rätta. trodde jag hade stil. tyckte synd om mig själv, kan man säga.
 
 
jag kommer aldrig: tillåta mig själv att bli superdeppig igen. sluta ge upp mina drömmar. låta mig själv bli muffin tjock och alkoholberoende.sen lova jag mig själv att jag kommer aldrig gå till ett jobb jag verkligen hatar! (vägrar) sen inte heller vara tillsammans med någon för att jag inte vill såra honom vid ett break up. (sorry boy, aint gonna happend
 
jag kommer alltid: vara spontan,fett jobbig, rastlös och velig. tycka det är tråkigt med tystaa människor, och jag kommer alltid göra misstag.

15 dagars uppdrag

 
1 / bara en vanlig list
2/ skolan här vs skolan hemma
3 / måsten när du är i usa
4 / sveriges och usas största skillnader
5 / min riktiga familj
6 / det bästa med usa
7 / det sämsta med USA 
8 / ett gäng konstiga drömmar
9 / saker som stör mig till döds
10 / tankar jag alltid råkar tänka
11 / största saknaden
12 / varför ska man åka som utbytes student
13 / mitt egna lilla lexikon
14 / hälsningar till nära och kära
15  / min ultimata att-göra-i-sommar-lista

min kväll er morgon

bästa och finaste jesper blir idag 18, och det firar jag på distans med några glas...vatten.
GRATTIS JESPER, jag älskar dig!
 
tanke ställare.att skriva godnatt när jag vet att det är er morgon.
 
Sitter här i sängen, tänt ljus med gosig musik i min lilla ensamhet. Ingen bror som jobbar sig. Ingen mamma som skriker att städa och ingen pappa som ... fiser. Bara jag och mina muande kossor.

Sitter och funderar vad jag ska skriva kan inte riktigt komma på något bra, varje morgon tänker jag: ”oh, idag ska jag fota en bild varje timme så människor får se hur spännande liv jag har”. första bilden blir på frukosten, onyttig och sedan händer absolut INGET spännande på hela dagen. Det blir lite småkämpigt att fortsätta ett sådant projekt när man enbart spenderar tid i skolan eller som en teater nisse, så jag låter helt enkelt bli.
Dock har jag lite roliga planer inför imorgon,så kan ju ta min frukost bild och sen hoppa fram i tiden till efter fem.. aa det låter bra. Hejja natta. Kör på den.

Sen insåg nyss att mat är vägen till en kvinnas hjärta, och frukost är den ultimata måltiden. Oavsett om det är nybakta bagels, en omelett eller bacon eller varför inte min favorit pannkakor med peanutbutter och syrap, herrejössanes vad gott speciellt efter en hel natts sömn. och det är en bra teknikt för att lägga sig tidigt, iallafall för mig. ibland går jag och lägger mig för att få gå upp och äta frukost. jag är nog egentligen en tjock och snuskig svett gubbe som har täckmantel i en normal människas kropp. 
Japp där har vi förklaringen 


bra på att klaga

ska börja possetivt.

det verkar som att vädergudarna har lyssnat på min order för nu skiner solen som på beställning. Snorbacillerna har äntligen tackat för sig och lämnat luftvägarna fria till att andas in våren.  Det räcker att termometern stiger bara ett par grader för att man ska bli så där vår kär och lycklig.

idag har jag en power point jag måste bli klar med inför min engelska presentation, och på torsdag är det inlämning av en gruppuppgift som tydligen gått i graven för min grupp.Har jag påpekat hur mycket jag HATAR gruppuppgifter? jag älskade det i högstadiet för jag va alltid den som fick färglägga och göra det lätta men när jag sedan börja gymnasiet. har jag det ALDRIG gilllatdet, och har ALDRIG varit så att arbetsuppgifterna delas lika, slutar alltid att jag tar på mig allt. I detta fallet kan gruppens medlemmar inte ens förmå sig att svara på en rutten liten fråga. Min del är klar, men om de ens börjat har jag ingen aning om. FAN, rent ut sagt. grupparbeten borde utrotas. 
Amen.

slut på ordbajs. ha en trevlig afton, eller morgon.
tio skoldagar kvar.


Q/A

Hej! Du verkar ha ett sånt himla bra liv i USA, herreguud. Men jag har en fråga: 

Jag ska åka på utbytesår till USA nästa år och undrar lite hur du gör med mobilen? Har du köpt någon form av abonnemang eller kontantkort? Själv har jag en smartphone och det vore ju kul att kunna använda internet? 
Kan du inte berätta lite om prom också? :)

 

Hej agnes!

Jag har det verkligen super bra, åå va roligt! Jag har en iphone 4 som jag tog med mig, dock funka det inte att sätta in ett kontant kort i den. Men har andra vänner som fått det och funka med sin svenska telefon så se bara till att den är olåst så ska det funka! :) Jag har nu en iphone 3 + min svenska som jag använder mig av, har inget internet på någon av dom utan jag använder wifi som finns ÖVERALLT. 


Jag ska försöka skriva ett litet längre inlägg om det imorgon, så läs då! :) 
Hoppas du får ett grymt år agnes, om du har blogg skriv gärna din adress hade vart super kul och läsa!


P.R.O.M 4-1.3.

biler säger mer än ord
Tjejen med mig i mitten är en av lärarnas dotter, Mckeyla. Helt fantstisk tjej och en vän för livet.
 
 

skog, natur och vattenfall

Oså har vi klarat av helgens festligeheter. 
idag är det måndag, ny vecka igen. Nu går tiden fort! min plågande trötthet som kom besök under gårdagen blev inte speciellt botad. För efter ha legat utslagen i sängen  i si så där två timmar vakna jag upp och kända att det var dags för mig att ta tag i livet lite bättre än att bara sova och äta.Så med denna tanken i huvudet gick jag ut och sprang 3 kilometer, inte världslångt, inte heller en längd att skryta om men det kändes skönt att rensa tankarna och göra något. 
Efter det fick jag ett samtal med mig kära farmor, tårfyllt men behövligt. På detta fick jag också växla några ord med kärleken min. 
Tänka sig va man kan sakna folk så mycket. Och att bara få höra deras röst kan stärka än så mycket. 
 
Sen mina damer och herrar, slå på häpna och farfar lyssna noga. 
I WENT HIKING! 
jajemen ni läste rätt, på med gympa dojjorna och ut i skogen!
vi (med vi menar jag Taylor Tara Shennaya Bobby) åkte ut till en natur park, och ni tänker säkert, natur park really?? För när jag tänker på naturpark tänker jag mig något jätte lame ställe med massa färgranna blommor och pensionärer över allt som om det vore rea på prydnadssaker.
Men nej där har ni absolut fel. i alla fall på det här stället.
Detta stället va helt fantastikt och med Taylor som lekte guide hade vi en helt underbar stund. (åå va allt låter töntigt på svenska, låter det inte bättre med:"We had a amazing time"?) Jaja nu ska jag sluta klaga på mitt kära svea land. 
Det va iallafall jätte fint där med både skog, bäckar blommor och vattenfall. Taylor agera kameraman och gick verkligen in 100% för den rollen.
Ska försöka lägga in bilder på detta ikväll och också bilder från balen. 

Idag är en posetiv dag och jag känner det på mig. Så med leendet på topp ska jag nu börja äta nyttigt och ut och röra på mig betydligt mer. Good luck säger vi till detta.
Annars så har jag skola till fem idag, vilket suger. Men har bara 3 veckor kvar av skolan nu så det gäller att försöka njuta varje dag. 
p&k

idag är det söndag

och jag vill skjuta mig själv.
idag
mår 
jag 
bajs. 
hade 
kul 
igår. 
poop

förberdeningar

nu har jag sörenligen brottom

igår tyckte jag det var en förträfflig idé att somna 02.00 för att ”få lite extra sömn”, dumma blondin.

detta fick konsekvanser att jag vaknade strax innan sex. Men trotts detta är humöret på topp. Hade en förträffligt trevlig dröm om buffalo wild wings, med som benlösa.. äsch va töntigt allt låter på svenska nu för tiden, kanske dags att börja skriva på engelska iställe? so my dream was about the boneless wings, with honey barbecue sauce ofcourse! Nothing can beat that, if y'all haven't tried it you definetely have to!
Nathalie.. back to swedish pleas?

dock mitt i denna underbara dröm vakna jag upp, och så klart innan jag tog ett bett av denna delicious sak! min gårdag var så himla perfekt. för mig. låter lite ego kanske.. ? ta mig inte fel.
Men
det var Taytay's sista match vilket betyder senior night detta resultera till väldans massa tårar från alla..buhu och lilla jag fick äran att agera fotografmen dock innan detta hände en massa tråkiga saker för min kära vän Tara men "fixar nat" som dom kallar mig, sov över hos henne och drog med sig Taylor så idag vakna Tara på bättre humör och ska nu gå med oss till prom.  underbart. 

jag har väldans brottom nu, har hair appointment om si så där 30 minuter och innan det ska jag hinna packa ihop minsa saker och raka benen. jobbigt och va tjej ibland asså

NOTE TO SELF: gå inte och powernappa under ett varmt täcke i 40 minuter för att sedan behöva stressa gärnet. dumma mig

idag: äntligen prom


fortsätt fråga

fick en liten rolig fråga imorse: 
om du får 10 miljoner. vad gör du då?
jag hade nog hoppat av lycka, dansat runt som en tönt.. skulle jag tro! Sen efter si så där tio minuters lyckoskrik hade jag nog ringt en vettig bankman som kunde finansiera de rätt åt mig, och anordnat en brakfest. efter det hade jag nog ringt en kär vän och skrivit: VI SKA TILL TAHILAND PÅ TISDAG! (varför en tisdag? jo käre kompizar för tisdagar är en sån deppig dag, tänk ändå.. i början av veckan, inte ens mitten tråkigt tråkigt tråkigt) en lägenhet hade jag också köpt och totalrenoverat! sen hade jag nog samlat familjen Emilson Persson och gjort något sablans mysigt och kul, för det är dom värda allihop! Saknar dom alla till tusen. 
Japp, på ett ungefär ett sådant sett hade jag förmodligen reagerat. 
Kanske också en gigantisk mega shop runda med no limat.. OH YES. 
 
Annars då? Vad händer för mig utan för  mitt drömmande.. 
Fick ett litet kort skype samtal från moder svea i morse, väldigt trevligt att få höra sin mors röst på morgon kvisten.
Idag är det taylor's senior night så hon har hotat med att jag måste komma dit.. har även play practice till halv sex. Vet inte riktigt vad som händer annars, tror jag bara ska stanna hemma och sova ut inför imorgon har ju inte mått så bra i veckan. Spymongo 
Jo föresten, fixa mina naglar igår. Känner mig helt plötsligt väldigt femenin, rosa/gulidga naglar som inte alls matchar klänningen, MEN dom är väldigt fina.. hehe 

Ska snart ha art, jag håller på att göra en gris, allvarigt, av lera.  Ser ungefär ut som Nathalie fem år hittat en ler pöl på asvalten.. Mycket konstnärlig.

till dig bästa momo

När man sitter andra sidan jordklotet, mår illa och spyr (nödvändig information) och det är två dagar kvar til Prom och vill bara dö,  är det just sånt där tillfälle då man önskar att man hade mormor hos än.
trösta än
säga att allt kommer bli bra
höra orden "min favorit tjej"
klia mig på ryggen och pilla i mitt hår
fixa till täcke och kuddar i soffa och mysa upp till en film
Så där som bara mormor Gunilla kan. 
 
 
Jag minns när jag satt i hennes kök, jag va 7 eller 8 år,muin bror hade precis spilt ut sin mjölk och jag med min tråkiga humor skratta så jag grät och hon va så irreterad för jag inte sluta skratta. hahah ler varje gång jag tänker på det.
Jag minns förra året när hon kom och skulle "ta hand" om mig och min bror. Både min bror och jag tyckte det va ur töntigt och trodde det skulle bli jätte lame, men jag hade den mysigaste och bästa veckan med min mormor som jag någonsin haft...
 
 
Nu sitter jag här tårar i ögonen och vill bara kunna krama om henne och säga:
GRATTIS ÄLSKADE MORMOR, JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!!!!
jag saknar dig och när jag kommer hem ska du få den längsta kramen någonsin!
jag hoppas du får en underbar dag, det är du så värd! ska försöka att sluta svära, allt för dig, ta hand om dig så ses vi snart! 
 
// din favorit tjej (hehe nog bara för jag är den ända tjej i släkten)


alltid lika possetiv

goder afton. (formelt och fint.)
 
[HÄR BÖRJAR KLAGANDET]
finns så mycket i tankarna idag, har en sån där jobbig dag när mina hjärnceller antagligen fått ett lyckorus och tänker igenom allt som finns där inne.(vilket är väldig mycket i med min överr extrema smarthet)
Det börja redan igår kväll eller kasnke dagen innan det på grund av alla som lyckats skrämma upp lilla mig genom den här stormen och turnadon som var på väg hit.
Så innan jag gick och la mig igår fixa vi till vårt safe room fall vi något skulle hända, det hela skulle ske runt två tre tiden igår natt och det ända dom sa är att lyssna för storm alarmet som skulle vara i form av någon tuta..(?)
Så istället för att somna låg jag och lyssna efter det jäklans ljudet och oroar mig för sjuka saker, exempelvis:

1. tänk så dör jag i sömnen inatt utan att hinna säga hej då till familj och vänner (jag älskar er, utifall att något händer)
2. tänk så hör jag inte tutan och blir uppslukadav naturens krafter och det 'ända som finns kvar av mig är mina inälvor som ligger lite överallt runt om i Arkansas.
3. tänk så tänker man så mycket att hjärnan helt plötsligt exploderar av överbelastning.

ungefär sådär jobbig var min hjärna inatt. men för att lägga in lite posetivitet i det hela så kan jag väl säga att jag är glad att veta att blodomloppet och tankeverksamheten fungerar iallafall. (på något sett iaf)

När jag efter timmar och väldigt mycket tänkande senare hade jag otroliga madrömmar under dettvå timmar sömnjag fick. Jennifer Dise du va inkluderad i dessa drömmar, du blev upp äten av en bläckfisk efter att du och jag va för långsamma och blev uppslukad av tornadon. 
Vakna svettig och läbbig.

När jag sedan kom till skolan va jag fortfarande i drömmarna och börja tänka på allt som kunde hända, i med allt det tänkande och överansträngning av hjärnceller blev jag plötsligt väldigt hungrig vilket passade bra under den timmen för vi gjorde pizza utav kakor och glazyr, (fråga inte hur, mina klasser är bäst) MEN kakmonster som jag är tryckte jag i mig 11 för mycket och åt då samanlagt 13 vilket var alldelses för mycket efter jag nyligen tryck i mig lunch. 

Det hela slutade med en väldans mag kramp.

[HÄR SLUTAR KLAGANDET]

Nu har jag precis kollat klart 2 avsnitt av Maria och Mandy, ätit grandmas vita brownies och hämtat min klänning. 
Nu är humöret på topp och tänkte snart ta en dusch och sedan hoppa i säng tidigt inatt. 

Ha det, HEJ!

ps. har nu raderat cirka 32 svordomar från detta inlägg för att inte klassas som samhällsfara


tankar onsdagen den 10.

★ska fixa mina naglar imorgon, vill göra guldiga men det matchar inte min klänning. ilandsproblem
★vart här i åtta månader och har bara två kvar
★tre dagar till prom 
★hur i helvete ska jag få hem allt jag shoppat?
★jag kan snart krama min egna mamma och pappa
★minder än 100 dagar och har inte haft någon vidare hemlängtan.
★har världens bästa familj vänner och släkt 
★har gått till kyrkan 28 gånger under dom här månaderna
★jag åt 13 kakor och 5 brownies idag. 
★så lyckligt lottad när det gäller livet
★dethär kommer va det kortaste året 

Skola

Jag har aldrig riktigt vart ett fan av skolan, det har vart något som jag och troligen många andra bara pågat sig igenom, inte sant? Men när jag kom hit blev skolan inte skola, det blev mer som ett ställe att umgåd och träffa andra. Jag antar att det är så hemma också men inget jag tänky på samma satt, flr hemma har jag ahft mina vänner, jag har haft min handboll och vet så mycket roligare saker jag kan göra. Men när jag kom hit, tomhänt och lonely (tragiskt sorgligt men sant) så bev de det stället där jag träffa andra, där jag umgicks med mina vänner. Söndag kvällarna är inte längre angest fyllda, måndags morgorna är ingen tanke "åå jag tror jag är sjuk idag mamma, jag måste nog stanna hemma" Det var mer, YES äntligen ny dag och dags för skola.
ta mig nu inte fel.
Jag har inte gått och blivit värsta nörden eller bästa kompis med lärarna.
Men med mina klasser så är det som en fredag film med chips i famnen.
Ämnena jag har nu i skolan ar:
SÅNG LEKTION (ps jag är tondöv)
engelska (på en nivå i min egen)
MATTE (alltid gillat matte, det är hägstadie nivå det vi gör och det är min favoirt lärares klass, kunde itne bli bättre
ART (har sitter vi inte och målar töntiga bilder och pratar historia, har gör vi faktiskt saker. Roliga saker ++ var lärare ar en liten pott head, hahah)
FOOD (BAKA BAKA BAKA)
LUUUNCH
DRAMA (just nu är vi i full gång med våran play så medan klassen i sig kollar film och jobbar,i med att ingen av dem har en del i playen, sitter jag och funderar och skriver ner saker jag tycker vi ska jobba på)
KLÄD (som nästa vecka övergår till mat, japp ni hörde rätt två mat lektioner. fatty natty)
MUSIK tråkigt tråkigt tråkigt med extremt roligt och störig klass!

Och där har vi min dag, dock har jag skola två timmar till med teater träning vilket vilka dagar svider men har alltid kul så ska inte klaga! :D


Tisdag

Godmorgon! Klockan är 7 vakna för en timma sen, är piggare än någonsin vet inte vad det är om de är balen som gör mig så lycklig och nervös eller om de bara är lyckan att vara här.
Igår va jag och testa klänningen som nu är på "verkstad" ( ni fattar, där fixar klänning) den ska kortas och lite saker ska flyttas upp och ner!
Och slå klackarna i taket och ge mig en aplod för tro tusan att den satt perfekt. Jag fick tårar i ögonen, ja jag är väldigt känslig men med den spänningen i bilen på väg till verkstad om att vi måste åka och köpa en ny så va det sån lättnad, sån lycka när den väl va på.
Massa plus och nu hår tid och smink tid fixat så nu är det bara för lördag och komma! :)
Nu har grandma lagat frukost, pannkakor och syrap finns inte ord så gott.


välkommen hem till mig och vår vardag

Spendera hela dagen på Pinnacle mall i Rogers, sedan vidare på äventry kom hem vid sex i morse. Hade trevligt trevligt roligt roligt.  Nu står (♥)sova(♥) på schemat. 

 
 

gula byxor

lördag och solen skiner, idag blir det åka av till Rogers för fixa saker till prom, en vecka kvar bara. Whiooo
Går kvällen va helt underbar, slutade med att jag somna i Taylors säng. Vakna runt åtta reden för hon skulle till jobbet, då bestämde jag mig lite spontant att t tag i mitt liv så jag åkte och klippte av mig håret.
Om jag tog tag i livet eller om jag bara är knäpp det får ni avgöra själva.
ska försöka komma iväg till gymmet idag också så jag kan komma i min klännig, det hade ju liksom vart en fördel.. 
Tar med kameran idag så jag kan visa hur det ser ut i granskapen här på landet!
Nu måste jag skynda mig, har sol tid om en kvart! 
ha en grym dag!


oj va mycket jag skriver

tjabba, tjena, tjo, tjenixen. jag tycker det är fruktansvärt gräsligt fult att använda hälsningsfraser som börjar på tj… och med det sagt kan jag kanske försöka fortsätta blogginlägget!

för några minuter sedan placerade jag stjärten i musik rummet där min sista lektion utspelas (utspelas?haha va fan natta!!), om 43 minuter ringer klockan då påbörjas ännu en helg, planerna för i helgen har ändrats dramatiskt på två timmar och ser ut följande:

1. catnap (behövligt)
2. äta middag på wooden spoon med familjen.(kvalitets tid, bra för själen)
3. sola. (prom snart som sagt, vill inte matcha min vita klänning)
4. Träffa Jon och Jake, bada Jacuzzi och mysa till film. (goaste vännerna)
5. Nana med Rayray. 

nu är det snart dags att hoppa av, så jag tackar för mig så länge.
skirver imorgon om mina förberedelser inför prom. 

puss


Sparkels

Äntligen är fredagen här, och inte vilken fredag som helst utan "senior skip school day" dagen, men tapper kämpade som jag är så är jag i skolan. Blev sent igår kväll och när jag väl hade somnat för dagen hade jag tydligen pratat i sömnen och sagt allt möjligt hokuspokus.
Idag har jag alla möjliga planer får se hur den slutar!
Har ingen teater träning idag så slutar skolan vid tre. Oj så tidigt tänker ni kanske men efter två veckor med skola 8-17.30 så är det tidigt för mig.
Fängelsetider?
OH YES

Ju nu har jag engelska suttit och glittrat, hårda lektioner, tufft tempo.


a good joke from me

hi. im Raychel, and iv been with friends with nat since her 18th birthday. We met at the mall and... i love nat with all my whole heart and when she goes back to her home i will be really sad beacuse we may give nat shit about being foregin, and we may call her dumb somtimes for not knowing stuff about our american-ness, but i remember when she learned the word hand sanitizer, or "hand sprit" as nat likes to say it made me feel good for helping a foregin speck correct english. shes too cute, we bought matching pants from forever21 we wear them on the same day sometimes for school. good times. Me and shelby make fun of nat beacuse she cant say her j´s so when she says "jacket" she says "yacket" yeah its pretty ammusing all in all we are assholes to her but she knows we cant live without her. and hopfully one day i will meet all of you guys! cuse im makeing trips down to see my girl! haha, just beacuse we live in diffrent countries dosent mean i cant come see my little cutie nat! i love u nat and farwell other swedens that are reading this.

och helt plötsligt va det april

 prom är en vecka, och jag har precis blivit frågad av  * * * * * * * * *
 imorgon är det fredag och jag har grymma planer införhelgen
 min promdress är så tajt att om jag inte tränar funderar jag på köpa ny eller gå naken.
 solen är framme och jag känner att jag bara vill sitta ute och sjugna av lycka, lite som rasmus på luffen.
hade skola i 9 timmar och dog en smula inombords.
shelby hämta precis upp mig , vilket räddade situationen.
 fick en gratis cola av subway gubben eftersom vi gått och blivit BFF’s på senaste.
 inte tränat på sååååå länge, och har nu tappat allt som heter motivation.
 Raychel har blivit kär i Lyckan i LA, vilket är på svenska, vilket hon inte förstår ett ord av men ändå liggeroch kollar hela tiden..
 komentarer
 planerade nya äventyr inför nästa helg.
 min intrejuv med JBU College gick så bra.
 Malin åkte ut från topmodel. (är bara på avsnitt 8 så avslöja inget mamma!)

 

 O som i onsdag

Min engelska klass är världens goaste vi är sex elever vilket är en väldigt liten klass, även om de är liten skola. Vilket gör mer tid för annat, så vi håller på att förbereda för prom, sätta glitter på bokstäver och pynta saker som de vore en julgran! Imorgon är det sju dagar, en veka till prom. 13 april. Det finns inte ord va taggad jag är, även om det kanske inte blir världens amerikanskaste (jag vet att man inte säger så) prom så kommer de bli så roligt! :) människorna här nere har blivit som en stor happy familj. Country life.


Sucks to be you

min brända böna


15 + 7

godmorgon sverige, eller god efter middag? eller kanske godnatt?
vilket som, pick the one you want y'all they are all free.

idag när klockan ringde i tidigt morgon timma, flög jag upp ur sängen, pigg och med en magkänslan som var strålande redan vid uppvaknandet. morgonritualen löd: pannkakor, ägg och bacon, juice(stavning?) , hårfix. 

Nu sitter jag i skolan, har inställd lektion eller inställd är den ju inte nu ljuger jag. Men mina små klass kamrater har ett stort års test som jag lyckades komma undan. 

Starff för detta blir det en längre dag en vanligt, hur det kan bli det med skola åtta till fem varje dag vet jag inte. Efter skolan idag ska jag direkt till JBU college för att va med om någon slag interjuv, tv kändis? Nej knappast, men dom har tydligen kollat in mig tycker jag har haft ett gott humor och varit en motivation för många, jag tackar och bockar for detta. 

Efter det blir det nog kyrkan, christus gud i himelen va roligt. eller? Jo faktiskt. På onsdagar är kyrkan full och vi spelar mest boll i gymmet och bakar. Så det är inte så mycket gud i det hela.

annars då? jo jag kom på att

Idag kom Shelby och Raychel hem från Texas, va i god tid tyckte jag men har på något sätt kunnat överleva utan dom, HUR? ingen aning. 
Dom båda två va ialla fall sonder brända och Shelby har blåser över hela ryggen och armarna. 
bränskada faktor 10. FARLIGT

h y s t e r i s k t
r o l i g t

Nu ringer snart klockan och matte prov stå på schemat. 

HEJHEJ

 


Vuxen points

I full gång med planering


Första april ++

kära dagbok.
Haha vilket skämt, minns när jag skrev dagbok. 
"Kära dagbok, idag va Julia elak då kom Miranda och hjälpte mig hon är en snel kompis." (dom underbara fel stavingarna.)

Idag va det som sagt iaf första apirl. Helt sjukt vad har året tagit vägen? Jag minns när jag kom till Newyork och ledarna sa "detta året kommer gå så fort". När jag sen landa här,in andades den första lukten av ko skit och hörde det grova dialekten tänkte jag "i helvete att det här kommergå fort"(förlåt mormor för jag svor!!!) 
Nu sitter jag här, första april. och va tog tiden vägen? 
På riktigt. 
Det skrämmer verkligen mig, det känns som jag nyss fyllde 18 och snart är jag närmare 19. 19. och hem resa. sista året på gymnasiet. studenten. resa. gifta sig. sen ligger jag där, död. 
Fan måsta börja ta vara på tiden va.
 
Blev jag för djup nu? Tänker jag för mycket? 
LET'S START OVER!

♢ ♢ ♢
 
Det är runt nu jag har börjat inse vilka fantastiska och helt underbara minnen jag har fått vara med om, alla knäppa saker och sjuka grejer jag har sett. 
Vet aldrig om jag kunde haft ett bättre år,jo kunde ju gift mig med channing tatum mitt i time squer och sett ut som julianne hogh, kanske i nästa liv do not lose the hope natta. Men förutom det har jag haft det hur galet grym som helst. 
Kommer aldrig kunna året berätta eller förklara vilka känslor man har haft genom året. Kommer aldrig heller nog fatta va jag egentligen vart med om, men vad jag kommer kunna säga är att det är nog något av det roligaste, modigaste och bästa beslut jag tatt i mitt hela liv. 
Så tvekar du eller inte ens har tanken på att göra något sånt här. 
GÖR DET.

Visst jag kommer ett år efter i skolan där hemma. Men det är värt 5 år efter (överdrift? Japp)
Nä men det jag menar är att våga släppa greppet om att vara säker, våga göra något som du aldrig tror att du kommer kunna fixa. Det kommer stärka dig själv och dra nytta av det hela livet. 
Tacksamheten och förståelsen. Två saker jag kommer ta med mig hem. 

Nu blev jag ju djup igen... herregud vem har jag gått och blivit?
Ett skämt. 
Fool on me
Med mig själv som ett skämt måste jag sova.  (Va var det för svenska????)
HAHAHHA jag är nog för tröött. 
Har vart en lång dag, redde ut allt med Jon, och han prata inte med mig på resten av dagen, blame yourself nathalie. 
Vi har pratat nu ikv och allting är löst, slutet gott allting gott. 

GodnattVilket skämt

Första april ha satt sitt datum och skämten är igång, har ni lurat någon?
Jag minns när jag va liten så gjorde mamma och pappa alltid mjölken grön röd blå eller någon läskig färg.
Men tiden går och man växer ifrån sånna skämt.
Förutom
Min kära far, förvånar mig inte om han denna dag gjorde det och samtidigt skratta så han grät när mor hällde upp sin mjölk i flingorna. Min barnsliga far som jag saknar dig!!

Här nere har jag dratt ett skämt fast insett att de va lite rått, Jon börja gråta och ringde sin mamma så.. Har en del att reda upp! min humor är rolig... Om man förstår den.
JAG LOVAR

Nu är det snart lunch.
Dagens absoluta höjd punkt!


RSS 2.0