1/ en helt vanlig svensson lista

favorit…
 
Plagg: sommar kläder, blusar och nitar. Kärlek kärlek kärlek
 
låt: jag har det senaste åren har jag haft väldans massa olika favoriter, allt från Melissa horn till swedish hous maffia sedan har jag världens finaste minnen till Veronica Maggie. Men dom senaste månader har en dramatisk ändring skett och nu innehåller det i nattas spotifylistor massor med drake, shakira, lilwayne. 
Hahah bra jobb natta  gick ju sådär bra med att bara välja en…
 
man: pappa Jerry! det finns ingen som har lika skön humor, starka åsikter och härliga kommentarer som han.  är som en optimal blandning mellan jim carrey, gorddan ramsy och martin timell, kan man säga.
 
jag hatar: att behöva vänta!!! När kontot ekar tomt, mat är så gott, att jag vart så dålig på skriva handskrivna brev detta året, bananer. Typ det 
 
jag älskar: för att låta duktig och förståndig borde jag skriva något i form av: mamma pappa familj och vänner. Och de gör jag, ta mig inte fel. Men känslan när man klarar något som man aldrig trodde man skulle. Resa, lovelovelove. Värme, finns uu inget goare än att sitta i solen (utomlands speciellt) äta chips, nutella och dricka jordgubbs sagt samt  lyssna på gamla goa per Gessle. Folk som får mig att skratta
 
 
jag trodde aldrig: att jag skulle trivas så bra som jag gör , att ett ägg exploderar om man stoppar den i micron, att jag skulle tröttna på att fota, att jag skulle använda högklackat dagligen, att jag skulle bli kär igen. se så fel man kunde ha…
 
jag vill tro: att äktenskap och kärlek kan hålla livet ut. att peanutbutter choklad pannkaka är nyttigt. att tomten finns på riktigt. att jag någon dag ska hitta en triss lott och vinna tio mille. 
 
jag hoppas: att livet fortsätter vara så great som det varit de senaste månaderna. Att jag får med mig min res väska hem (haft sjutio elva mardrömmar om detta) 
 
 
bästa…
Film kyssen: friends with benefits. holy fuck, Mila Kunis och Justin Timberlake osar sex...
 
 
resan: absolut denna. No daout about it. Sen resan till aruba, å ville stanna.
 
 
Boendet: mitt hus, fasiken va jag saknar mitt lilla gris rosa hus. 
.
sommaren: 2011 var fan ta mig helt fenomenal
 
 
när jag var liten… såg jag ut såhär. nu kanske ni förstår varför mor och far skicka mig till usa,men
med tanke på att pappa har en rullande R dialekt, och mamma som dalmål. så har dom gjort ett ganska bra jobb?
 
 
när jag var 9… var jag den jobbigaste, elakaste systern, trodde jag va super duper cool. min klädstil va i form av hippe slash clown, bra jobb mamma. (tackar dig för den)
 
när jag var 15... hade jag en kris med killar och vänner. hade grova depp stunder. mina beslut va dom rätta. trodde jag hade stil. tyckte synd om mig själv, kan man säga.
 
 
jag kommer aldrig: tillåta mig själv att bli superdeppig igen. sluta ge upp mina drömmar. låta mig själv bli muffin tjock och alkoholberoende.sen lova jag mig själv att jag kommer aldrig gå till ett jobb jag verkligen hatar! (vägrar) sen inte heller vara tillsammans med någon för att jag inte vill såra honom vid ett break up. (sorry boy, aint gonna happend
 
jag kommer alltid: vara spontan,fett jobbig, rastlös och velig. tycka det är tråkigt med tystaa människor, och jag kommer alltid göra misstag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0