29 april

bloggandet har legat på lat sidan.
men för snabb uppdatering med korta ord, sommarlov och livet leker,ingen mer skola inga mer måsten och inget mer plugg. Bara jag och usa och all go fet mat.

 

Men den största anldenigen varför jag tog tag i mig jälvoch skrev idag var för att det är en mycket speciell dag idag,  

 

min älskade skånske far fyller hela f ö r t i o f y r a,oh pappa kände du hur lång tid det tog att säga det,vilka höga siffror det va.. Ajaj,svider det? 

För er som inte visste. Jag älskar pappor. det är något speciellt med dem. antagligen att de är så overhört ansvarslösa och roliga… men vissa pappor är roligare än andra. Som min. Han är helt och hållet bäst. Grattis pappa JAG ÄLSKAR DIG.
och som jag saknar dig..
Det finns saker som ingen annan än pappa jerry kan ersätta. Vet inte riktigt hur jagska förklara detta, tänkte skriva något sånt där gulligt litet dotter till far meddelande om hur bäst han va men vet inte hur jag ska få fram mina ord. Det är så ah... Om ni tänker er så här, pappor är lite bättre människor än många andra, men det finns olika slags pappor. 

 

Låt mig förklara. 

 

1. pappa leif.
denna underbara civilingenjörspappan är med i mysteriet på greveholm, och är en fantastisk karl. inte nog med att han pratar grov skånska, han är liten och förvirrad också!

 

ӊr det redan vinter? det var ju sommar nyss? och
var har hösten tagit vägen? tänk, snart är det vår!”


2. pappa robby
för att stanna kvar på tv fronten och min absoluta favoirt show när jag va liten (må kanske vara det nu också..) hannah montanas farsa, billy cyrus. Med den där skönga stilen, goa sång rösten och det där lilla skägget som min far så har försökt att odla själv. .

 

There are certain things a daddy knows. I know that the sun's gonna be up tomorrow, I know that Uncle Earl won't be an underwear model and I know that you're gonna be just fine...”

 

3. pappa jerry
detta är egentligen den bästa av papporna, nämligen min pappa. vad kan man säga om honom? en
 hobby snickare som glömmer bort var och varannan grej innan han ens tänkt tanken att göra det och inte vet skillnaden på i tid and to be late .


(som tränare för mitt handbolls lag, försöker peppa oss att jobba hårdare)
"tjejerrrrr (skånska r) tjejerrr tjejerrr dom stekta sperrrrmierna flyger inte in i munnen av sig själva!”

 

"jag är där om 5 minuter"
30 minuter senare 
"ajo men jag är där om cirka 10 minuter"

 

 Som ni ser finns det väldans massa pappor där ute, alla är unika på sitt sätt. Men i mitt hjärta vinner pappa jerry. 
Grattis igen pappa, hoppas mamma och bror tog hand om dig riktigt ordentliget så får jag ge dig frukost på sängen när jag kommer hem och bjuda dig på middag (om du betalar). Massa miljoner kramar, vi ses snart!

Jag älskar dig!!!!!!!!!

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bodde inte du i Göteborg? Hur kommer det sig att ni bor i Skåne då och så vidare? Bara lite nyfiken. :)

2013-06-13 @ 21:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0