alltid lika possetiv

goder afton. (formelt och fint.)
 
[HÄR BÖRJAR KLAGANDET]
finns så mycket i tankarna idag, har en sån där jobbig dag när mina hjärnceller antagligen fått ett lyckorus och tänker igenom allt som finns där inne.(vilket är väldig mycket i med min överr extrema smarthet)
Det börja redan igår kväll eller kasnke dagen innan det på grund av alla som lyckats skrämma upp lilla mig genom den här stormen och turnadon som var på väg hit.
Så innan jag gick och la mig igår fixa vi till vårt safe room fall vi något skulle hända, det hela skulle ske runt två tre tiden igår natt och det ända dom sa är att lyssna för storm alarmet som skulle vara i form av någon tuta..(?)
Så istället för att somna låg jag och lyssna efter det jäklans ljudet och oroar mig för sjuka saker, exempelvis:

1. tänk så dör jag i sömnen inatt utan att hinna säga hej då till familj och vänner (jag älskar er, utifall att något händer)
2. tänk så hör jag inte tutan och blir uppslukadav naturens krafter och det 'ända som finns kvar av mig är mina inälvor som ligger lite överallt runt om i Arkansas.
3. tänk så tänker man så mycket att hjärnan helt plötsligt exploderar av överbelastning.

ungefär sådär jobbig var min hjärna inatt. men för att lägga in lite posetivitet i det hela så kan jag väl säga att jag är glad att veta att blodomloppet och tankeverksamheten fungerar iallafall. (på något sett iaf)

När jag efter timmar och väldigt mycket tänkande senare hade jag otroliga madrömmar under dettvå timmar sömnjag fick. Jennifer Dise du va inkluderad i dessa drömmar, du blev upp äten av en bläckfisk efter att du och jag va för långsamma och blev uppslukad av tornadon. 
Vakna svettig och läbbig.

När jag sedan kom till skolan va jag fortfarande i drömmarna och börja tänka på allt som kunde hända, i med allt det tänkande och överansträngning av hjärnceller blev jag plötsligt väldigt hungrig vilket passade bra under den timmen för vi gjorde pizza utav kakor och glazyr, (fråga inte hur, mina klasser är bäst) MEN kakmonster som jag är tryckte jag i mig 11 för mycket och åt då samanlagt 13 vilket var alldelses för mycket efter jag nyligen tryck i mig lunch. 

Det hela slutade med en väldans mag kramp.

[HÄR SLUTAR KLAGANDET]

Nu har jag precis kollat klart 2 avsnitt av Maria och Mandy, ätit grandmas vita brownies och hämtat min klänning. 
Nu är humöret på topp och tänkte snart ta en dusch och sedan hoppa i säng tidigt inatt. 

Ha det, HEJ!

ps. har nu raderat cirka 32 svordomar från detta inlägg för att inte klassas som samhällsfara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0