min kväll er morgon

bästa och finaste jesper blir idag 18, och det firar jag på distans med några glas...vatten.
GRATTIS JESPER, jag älskar dig!
 
tanke ställare.att skriva godnatt när jag vet att det är er morgon.
 
Sitter här i sängen, tänt ljus med gosig musik i min lilla ensamhet. Ingen bror som jobbar sig. Ingen mamma som skriker att städa och ingen pappa som ... fiser. Bara jag och mina muande kossor.

Sitter och funderar vad jag ska skriva kan inte riktigt komma på något bra, varje morgon tänker jag: ”oh, idag ska jag fota en bild varje timme så människor får se hur spännande liv jag har”. första bilden blir på frukosten, onyttig och sedan händer absolut INGET spännande på hela dagen. Det blir lite småkämpigt att fortsätta ett sådant projekt när man enbart spenderar tid i skolan eller som en teater nisse, så jag låter helt enkelt bli.
Dock har jag lite roliga planer inför imorgon,så kan ju ta min frukost bild och sen hoppa fram i tiden till efter fem.. aa det låter bra. Hejja natta. Kör på den.

Sen insåg nyss att mat är vägen till en kvinnas hjärta, och frukost är den ultimata måltiden. Oavsett om det är nybakta bagels, en omelett eller bacon eller varför inte min favorit pannkakor med peanutbutter och syrap, herrejössanes vad gott speciellt efter en hel natts sömn. och det är en bra teknikt för att lägga sig tidigt, iallafall för mig. ibland går jag och lägger mig för att få gå upp och äta frukost. jag är nog egentligen en tjock och snuskig svett gubbe som har täckmantel i en normal människas kropp. 
Japp där har vi förklaringen 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0