skog, natur och vattenfall

Oså har vi klarat av helgens festligeheter. 
idag är det måndag, ny vecka igen. Nu går tiden fort! min plågande trötthet som kom besök under gårdagen blev inte speciellt botad. För efter ha legat utslagen i sängen  i si så där två timmar vakna jag upp och kända att det var dags för mig att ta tag i livet lite bättre än att bara sova och äta.Så med denna tanken i huvudet gick jag ut och sprang 3 kilometer, inte världslångt, inte heller en längd att skryta om men det kändes skönt att rensa tankarna och göra något. 
Efter det fick jag ett samtal med mig kära farmor, tårfyllt men behövligt. På detta fick jag också växla några ord med kärleken min. 
Tänka sig va man kan sakna folk så mycket. Och att bara få höra deras röst kan stärka än så mycket. 
 
Sen mina damer och herrar, slå på häpna och farfar lyssna noga. 
I WENT HIKING! 
jajemen ni läste rätt, på med gympa dojjorna och ut i skogen!
vi (med vi menar jag Taylor Tara Shennaya Bobby) åkte ut till en natur park, och ni tänker säkert, natur park really?? För när jag tänker på naturpark tänker jag mig något jätte lame ställe med massa färgranna blommor och pensionärer över allt som om det vore rea på prydnadssaker.
Men nej där har ni absolut fel. i alla fall på det här stället.
Detta stället va helt fantastikt och med Taylor som lekte guide hade vi en helt underbar stund. (åå va allt låter töntigt på svenska, låter det inte bättre med:"We had a amazing time"?) Jaja nu ska jag sluta klaga på mitt kära svea land. 
Det va iallafall jätte fint där med både skog, bäckar blommor och vattenfall. Taylor agera kameraman och gick verkligen in 100% för den rollen.
Ska försöka lägga in bilder på detta ikväll och också bilder från balen. 

Idag är en posetiv dag och jag känner det på mig. Så med leendet på topp ska jag nu börja äta nyttigt och ut och röra på mig betydligt mer. Good luck säger vi till detta.
Annars så har jag skola till fem idag, vilket suger. Men har bara 3 veckor kvar av skolan nu så det gäller att försöka njuta varje dag. 
p&k

Kommentarer
Postat av: agnes

Hej! Du verkar ha ett sånt himla bra liv i USA, herreguud. Men jag har en fråga:
Jag ska åka på utbytesår till USA nästa år och undrar lite hur du gör med mobilen? Har du köpt någon form av abonnemang eller kontantkort? Själv har jag en smartphone och det vore ju kul att kunna använda internet?

Kan du inte berätta lite om prom också? :)

2013-04-15 @ 19:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0