Skola

Jag har aldrig riktigt vart ett fan av skolan, det har vart något som jag och troligen många andra bara pågat sig igenom, inte sant? Men när jag kom hit blev skolan inte skola, det blev mer som ett ställe att umgåd och träffa andra. Jag antar att det är så hemma också men inget jag tänky på samma satt, flr hemma har jag ahft mina vänner, jag har haft min handboll och vet så mycket roligare saker jag kan göra. Men när jag kom hit, tomhänt och lonely (tragiskt sorgligt men sant) så bev de det stället där jag träffa andra, där jag umgicks med mina vänner. Söndag kvällarna är inte längre angest fyllda, måndags morgorna är ingen tanke "åå jag tror jag är sjuk idag mamma, jag måste nog stanna hemma" Det var mer, YES äntligen ny dag och dags för skola.
ta mig nu inte fel.
Jag har inte gått och blivit värsta nörden eller bästa kompis med lärarna.
Men med mina klasser så är det som en fredag film med chips i famnen.
Ämnena jag har nu i skolan ar:
SÅNG LEKTION (ps jag är tondöv)
engelska (på en nivå i min egen)
MATTE (alltid gillat matte, det är hägstadie nivå det vi gör och det är min favoirt lärares klass, kunde itne bli bättre
ART (har sitter vi inte och målar töntiga bilder och pratar historia, har gör vi faktiskt saker. Roliga saker ++ var lärare ar en liten pott head, hahah)
FOOD (BAKA BAKA BAKA)
LUUUNCH
DRAMA (just nu är vi i full gång med våran play så medan klassen i sig kollar film och jobbar,i med att ingen av dem har en del i playen, sitter jag och funderar och skriver ner saker jag tycker vi ska jobba på)
KLÄD (som nästa vecka övergår till mat, japp ni hörde rätt två mat lektioner. fatty natty)
MUSIK tråkigt tråkigt tråkigt med extremt roligt och störig klass!

Och där har vi min dag, dock har jag skola två timmar till med teater träning vilket vilka dagar svider men har alltid kul så ska inte klaga! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0