Lyckkkkkka

Min dag är gjord.
Ett telefon samtal
Några små ord
Nyheterna bekräfta
NOOOO SCHOOOOL!!!!!!


Fullt upp lalalalal

Hej kompizar kom precis hem från en lång road trip med Dakota och Jon, haft helt sjukt kul! I natt tror dom de ska snöa, vilket innebär ingen skola. Håll tummarna!
För övrigt, bästa beslut någonsin att åka hit! Mår så bra, om ni bara visste.
Och sen måste jag säga, pappa och gudfar grymt stolta över er!!!!
Måste nana!
Pusseli puss puss :D


Må detta perfekta liv aldrig sluta

Hej hej hej ett till hej och ännu mer hej!

Nu ligger jag här i väntan på min säng kompis, (kät de där helt plötsligt väldigt fel?) och tänkte då passa på att fördriva tiden med att uppdatera er på vad som egentligen händer i detta lilla liv. eftersom jag inte gjort ett livstecken mer än små saker här och där. Så kommer nu en liten snabb repris (hehe märks att jag har kollat alla tre melodifestival avsnitt idag eller?

 

Veckan:
Måndag tog vi som sagt vårt pick och pack till Konway, för att spela state champion för bowling. 5 timmars buss resa med buffalo wild wings som höjdpunkt. Väl framme på hotellet blev det jacuzzi och godis. Helt underbar väl med goaste tjejerna. Blev en lång behövlig sovmorgon men room service och frukost på sängen. Väldans gott. 
Väl på tävlingen va det galet med folk, trångt som inne på en bajjamajja och kö till cafet som om det vore lönehelg på ullared. vi kom på tionde plats, WIHOOOOOO...


utav tio lag

 

Men kul hade vi och det är vad mamma brukar säga vad som räknas! Med en lång buss resa hem va jag helt slut och onsdagen i skolan va en lång dag. 
Torsdag va det alla hjärtans dag och jag kom till skolan och fick världens chock. I hela biblioteket va det fullt med nallar i samma storlek som jag själv, chokland för ett års tid,blommor i mängd av en blomsterfabrik ,ballonger så man knapp såg taket, kort större än jag någonsin sätt ,tårtor som om det va ett brröllop. Och allt detta delades ut under dagens gång...
När jag satt på art knackar det på dörren och de va blommor nallar och choklad till någon och dom plötslig säger mitt namn tappa jag ut hela vatten glaset full med färg över hela mig av chock (bokstavligen). Shelby kolla på mig och fråga om det är något jag inte har berättat för henne. Så med 100 % tankar om att dom skrivit fel namn öppnar shelby kortet kollar på mig och säger "pleas don´t cry

 

keep up the good work, we love you. 

-mum dad and daniel

 

Men kundeinte hålla mig och brast i tårar (vuxet formulerat?) det gjorde min dag till110 procent. Fick även choklad av Jon, blommor av Jake och swedish fish av Dakota. Och när jag kom hem möttes jag av choklad hjärtan utplaserat över hela mitt rum. Såg mycket romantiskt ut, må jag säga! Efter det va det full gång att packa och göra ordning sig för sin valentines date, inte vem eller vilka som helst. Utan Shelby och Raychel, förvånade? trodde inte det. 
Det blev middag, shopping centret och nattbio och sleepover. Helt underbar kväll, alltid så sjukt roligt med dom. 
Samma dag som detta fick vi också en ny familje medlem i våran lesbiska trio, CHAREAL! Våran nu 2 månader och 2 veckors gamla chiuaua! 

f

 
Fredag stanna jag hemma eftersom min extremamens verk, (hej då vissa läsare) sov till tre, hade ett helt underbart skype samtal med min bror, trodde aldrig jag kunde sakna honom så här mycket.Helt galet. Efter det blev det Shelbys basket match, efter det bestämde våran kompanjon Raychel sig att åka med hennes mamma till Texas och lämna oss själv. Men vad gjorde det, vi tog då över Raychels hus och va ensamna med Charlea.  Taylor tog också hennes plats i trion och vi alla åkte till walmart, mc donalds och sonic köpte på oss massa gott och då menar jag MASSA, (mamma pappa kolla inte uttget på sonic, jag va väldigt hungrig) och hyrde film.
Blev en helt perfekt slut på en perfekt vecka.
 
Helgen: Lördag morgon eller mer kanske lunch tid vakna vi upp, gjorde pannkakor och baka svenska drömmar, haha dom blev inte som dom borde smaka så dom tror jag nog är helt knäpp som övertyga dom att det är dom bästa kakorna om man bara bakor dom rätt.. Efter det åkte vi hem till Tara, där prova jag en av hennes klänningar jag tänkte kanske låna till Prom men mina två fett klumpar va ivägen och såg mer ut som en inlagd hora så det sket sig helt och hållet. 
Men off we go till down town Rogers, 1 timma bort för att pröva känningar,och från ena affären till den andra och mera tankar om att jag kanske bara borde skit i hela grejen men prom. Från att vara super taggad med en bild på en lång STOR guldig känning i tankarna, till en helt ner deppig nathalie med en kort påtvingad skräck rosa klänning och 23 andra senare va jaghelt bestämd att strunta i prom och vara sjuk så hitta jag den, min klänning. Va inte alls som jag hade i tankarna, helt annorlunda men helt och hållet såld. Har lagt undan den till nästa vecka men problemet är att jag måste köpa den, det måste jag dock med alla andra också om jag inte lånar någons men det är kanske det jag får ta. Och får jag chansen tar jagmed den hem och ramar in de, helt klart. Så fin!!! Så glad!!

Efter det va vi vrål hungriga och åkte till Rogers mall, där kosta jag på mig en väska och en plånbok. och sedan satt vi i bilen påväg hem. Charlea va med underhela dagen i min hand eller väska och uppmärksamheten man fick öka dramatiskt för 0,00 till 3425 bara efter ett steg in i varje butik,affär, resturang,på gatan.. Riktigt  uppmärksamhets magnet. Fick också nya vänner genom detta, två helt genom goa collage killar som vi sedan drog på fest tillsammans med, Shelby kände dock redan killen som hade festen så det blev ännu roligare och en lång natt. Vi va hemma runt 5 och med 4 timmars sömn satt jag i kyrkan.med statuset glad på livet och trött.

Veckan som kommer: INGA PLANER. som vanligt, men slutar alltid upp att ha fullproppat schema (okej you are cool skryt måns who cares?) eller jo! Min klänning, måste bestämma mig hur jag ska göra... Hade velat lägga upp bild så ni kan hjälpa men vill ha den som en överraskning också.. Får se. Grandma och jag tänkte göra en tripp till och testa några andra men tror jag hittat den jag vill ha. Får se. 

Nu är klockan två timmar för mycket. Måste sova, ciao! Hoppas allt är bra med er föresten!! heheh

Konway city

Godmorgon!!! Precis ätit en mega god hotell frukost nu är det dags att ladda bussen och iväg för state tävling!!


Nathalie syndrom

När man först sitter och gråter för alla kilon man gått upp och för att trösta sig går man och hämtar en skål med glass, dounut och film.
ny vecka imorgon och nya tag..
Men jovisst
Godnatt


bildbomb


 

hej igen

Söndag och mycket att säga. 
Efter kyrkan idag blev jag så grymt taggad och inspererad av allt. Ta vara på varje dag och inte vara "the joy taker" att berömma och uppskatta varje liten grej, för små grejer har fortfarande en stor betydelse. 
Hallelulja amen. 

Helgen har vart en lugn helg. Aunt Kay (grandmas systerr) och jag bestämde att överraska grandma så aunt Kay och uncel Bill tog sitt pick och pack tog bilen och iväg mot gentry från Texas. Efter sex timmars bilfärd va dom här, grandma lyste upp och va helt överlycklig att se aunt Kay. Och efter allt som hänt med grandma nu va de något hon verkligen behövde, (tror aldrig jag berätta men dom hitta cancer i en fläck på grandmas näsa så från akut hjärta delningen till oprations bordet för att ta bort det.) Och i hennes gamla dagar tog det på mer krafter än hon hade. Men nu är batterierna laddade och en ny vecka är på g. 

Så mer taggad än någonsin så kommer min vecka börja hel grymt! Jag tror aldrig att jag berätta hur de gick när jag va i Littel rock på bowling confrence! (heheh skrattar för mig själv varje gång jag kommer på mig själv att jag har blivit en bowling tönt!) men lilla nörden hade två hel dagar fulla med skratt när jag va där. Buss resan tog runt fem och en halv timma i med alla kisse pauser vi tjejer behövde. Men med kort spel, snack och grandmas kakor gick tiden fort! När vi väl kom dit åkte vi direkt till bowling hallen för och träna, vilket va helt katastrof för mig, kunde inte få ner en ända pinne, så dr rök min plats i laget nästa dag tänkte jag. Efter de blev det resturang, gott som tusan!! Sen åkte vi till hotellet fick våra rum, och tre års barnslighets lekarna börja... Hoppa i sängar, springa i trappor och korridorer, knacka dörrar ni fattar. Nostalgi och lycka på hög nivå. 

Efter god hotell frukost drog vi t hallen och där vänta en låååång dag, där va 46 andra lag och 32 ny oliade först skulle killarna spela fyra games och fyra bakers! Så två tre timmar senare va de vår tur, killarna hade grymt outr och kom på plats sex, topp fem går vidare till state. Sen va de vår tur och jag fick fortfarande vara med i laget. Vi är tolv tjejer och fem får spela. Och jag vet inte om de va nervositeten eller omgivningen men bowla bättre än aldrig förr och vi tjejer sluta på femte plats innan bakers. Och bakers är inte vår starka sida men med allt de godis efter alla våra strikes så va vi över taggade och slutade total på second place. Efter det blev den seger middag och största efterrätten på menyn! 
Låter jätte larvigt men bowling är så satans kul. Med coach E som "coach" och Kelly mentor som godis tant så är de det avsolut bästa val jag gjort här nere. Så imorgon tar vi tjejer och två av våra killar som kvalificera sig till nortwestarkansas laget vårt pick och pack för fem timmar buss resa för att tävla i state! Denna gången ska coach fixa pool på hotellet och Kelly ska ladda upp med satans myket godis! :D 
Så nu måste jag packa vad som ska med imorgon och grandma är i full fart att baka rese kakor! :D

och så var det en ny vecka igen

NY VECKA KOMPISAR! tiden går för jävla (förlåt mormor) fort!!! 
Vet inte om det är en ålders sak eller om tiden går fortare här borta, men va tog tiden vägen?
Mer än halva tiden har gått och jag har inte haft någon hemlängtan...? 

Imorgon tar jag bowlinglaget vårt pick och pack för 5 timmars buss resa, distrikt tävling! Tror aldrig jag vart så taggad på någon tävling innan, Littel Rock är destinationen och masssa på schemat! Inte bara matcher utan se värd heter (vuxen ponäng mamma?) och självklart ska vi till shopping centret, men måste hålla i pengarna för State är nästa vecka och sen kommer massa annat upp så nu måste jag börja tänka på min budget så jag inte behöver leva som en uteliggare dom sista dagarna denna månad! 
Men iaf jag kommer då hem på onsdag sent på kväll. Ska försöka att komma ihåg kamera ni måste ju se min sjuk snygga outfit, XL forever!

Men nu till en helt annan sak för er som läste inlägget om mina magiska trosor..hehe 

Nu har det ta med tusan hänt igen, sätt er bekvämt och lär ju losa mer manliga läsare nu men i don´t give a fu*k faktiskt !

> så.. idag var jag slightly groggy när jag vaknade, trött och inte alls taggad för skolan,hade sån sjuk grym dröm trodde till o med jag hade en sängkamrat. olyckligtvis var det inte riktigt så, så jag kravlade mig upp ur sängen i gick till mitt badrum tvätta ansiktet tog en snabb dusch och grandma ropa att frukosten va klar. Så i all snabbhet + eftersom alla (90%) av mina trosor är vita eller svarta (viktig info) stack jag bara in handen i garderoben och ryckte åt mig ett par, utan att se vad jag fick med mig. på med trosorna, och iväg för min pannkaks frukost.

första kisspausen blev under drama lektionen, och då märkte jag att mina trosor glittrade lite. inte har väl jag trosor som glittrar? tänkte jag. jag tittade noggrannare och märkte att det var bikiniunderdel jag på något vänster lyckats rycka åt mig i morgonens stress, och inte fan satt de rätt heller. nejdå, in o ut var de också. ibland undrar jag verkligen om det inte är något fel på mig. 

jag berättade allt för Raychell på lunchen som först skratta på ett väldigt "hej nathalie har skämt ut sig" sätt så alla kom och fråga och självklart berättar hon.
JAG GÖR DET IGEN. JAG KOMMER VA KÄND FÖR ATT VARA EN STORT JÄVLA SKÄMT

Men iaf, hon räddar iaf lita av pinsamheten när hon helt från ingen stans vräker ur sig:
”I also do that sometimes, then you can use the same underwear twice and then do not have to be washed as often!”

alla blickar ricktades då åt henne med en blick av "is she serious?" .

så då var de min tur att skratta åt henne, till jag insåg, dude antagligen blir så¨jag kommer leva som fattig student om jag någonsin flyttar hemmifrån, eller varför ha trosor över huvud taget??

från mina dumma tankar tillbaka till berättelsen 

 

efter jag nu tänkt på hur det här kunnat hända, kom jag plötsligt på

”jag har ju inga glittriga bikinitrosor?”

så hur har detta kunnat hända? inte en aning, varken ray eller shelby känner igen dom, så om jag lyckats sno med mig någons där hemma, hör av er. jag har ju trots allt bara använt de in o ut.


superbowl sunday

Hejhejhejhej hej een väldigt massa hej!
Först förlåt att jag gav en hel del hjärt attack för mitt förra inlägg, lovade att skriva men det har vart fullerullan här borta i landet stugan! Men nu börjar allt komma till sin vanliga rutin igen...puhh
 
Så vad som hände kanskejag borde berätta, hmm.. och lång historia kort grandmas hjärta balla ur, vi åkte till sjukhuset som skicka henne akut till ett större sjukhus där bodde hon några dagar vilket bettyde att grandpa och natta bodde själv vilket betydde, små kaos, typ som två treåringar ensamma... Men men, slutet gott allting gott grandma är hemma nu och min saga till liv kan fortsätta! 

I fredags va jag på den längst fridrotts tävling jag vart i hela mitt liv. (trotts den ända jag vart på också dock... hehe) Men i alla fall, vi lämna skolan efter luch si så där 12.30 tog skolbussen va vid university of arkansas arenan 1.30 där trodde jag vi skulle va några timmar och tävla som alla andra gånger jag tävlat med skolan men nää så va det inte tänkt...va hemma klockan 2 på natten, helvetes 2!??!?! Mina planer för den kvällen
förstördes lite men jag hade iaf kul och kom närmre en hel del annat folk! 
 
Igår va jag med Shelby ocg Raychel hela dagen, hahah vi slutar aldrig överaska med våra ideér och händelser! Va med om min första köra ner i diket olycka när ray skulle leka cool, aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, kanske borde vart rädd i med hela bilen tog ett varv och allt va upp och ner. Men vi tre va som ett barn som precis ätit sin första tårta "MER! MER! MER! MER!" .

Planeringarna inför Prom är nu också i full gång, kan verkligen känna den i skolan, helt underbart! Är så super taggad att det knappt finns ord! Min klänning kunde inte blivit bättre och min dejt är klockren! Kommer helt enkelt va en av det bästa nätterna i mitt liv!!!! 

Men vad händer efter graduation då? Jo jag har ju fått ett väldigt sent datum, glad som tusan för det dock. 10 juni lämnar jag amerikansk mark för att landa i svensk den 11 juni. Ungfär en hel månad efter jag tar graduation. Och slutar skolan kommer jag redan göra i April, vilket sommarlov!!!
Men så efter graduation, tänkte jag shelby raychel and daniel go to Louisiana and stay there a couple of days, and then... drumroll pleas* FLORIDA BABY! (hahaha jag skrev ju för fan på engelska!?!?! sjukt) Där ska vi bara leva livet fira graduation och party down at pride festival! Sen slutet av maj blir det hem till lilla Gentry igen och förbereda sig för flygningen, kommer ta minst 9 dagar att packa ihop all skit jag samlat på mig det här året. Men som byggare bob säger, kan vi fixa det? Klart vi kan!!! 

Och idag då, nu när jag berättat halva min framkommande livshistoria? Idag är det superbowl sunday, för er som inte vet är det en väldigt speciell dag, en dag då alla killar är som kåt djur och tjejerna bara vill trycka på snoz knappen. Det är nämligen än väldigt stor football match, och alla som tradition ska kolla och bara äta massa gott. Så varför itne, om de nu finns mat??! Så lite senare idag ska jag hem till en dansk utbytes student, josefine, där ska vi alla små vilsna utbytesstudenter träffas och... äta.. eler jag ver inte med dom men det är det jag ser fram emot. bullar, kakor, chips, bakelser,godis... yummiiiii! 

Men nu tänkte jag lägga mig och kolla filmen Ted, börja kolla igår. Bäst filmen helt klart, tror det är också för att det är så typiskt hur man lever, fattar alla intärna skämt och känslan hahaha låter super gay men jag skratta så jag grät!!! 

Hoppas ni alla har det minst lika bra som mig, med fett glatt humör och en massa jäkla skoj att se fram emot!!! 

Oj glömde nästan! Tisday!!! Då tar jag och mitt fräsiga bowling lag vårt och drar på distrikt tävling, bor på hotell och grejer så fancy ska vi vara, kommer hem onsdag!
Så sjukt övertaggad. Älskar människorna och coach., fan vilken glädje nisse jag är idag då! Contuine like this!!!! :D 
Ska ta med kameran på tisdag så ni får se, våran uniform är en dröm.. Coach och jag har lite små intärn skämt med varandra så jag har XL på min. Förklarar en annan gång. Men helt underbar är han. Ful som ett stryk är jag i uniformen och drunkar nästan men vad gör det, guys it´s just bowling? Min och Taylors vanliga fras, hade tänkt och trycka en tröja om vi går vidare till state "calm down it´s just bowling" Får se om vi blir utkickade i laget eller inte men coach dog av skratt när han hörde vår idee! 
 
Oj nu känner jag att det blev en timmes tyst läsnings lektion så mycket jag skrev! 
Hahhaha, hej då kompisar, men för att vara mer tjatig...(vilket jag är väldigt bra på)
GRATTTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LISA!!!! 
min underbar vän, vi lova varandra att skypea och skicka brev, men det har inte hänt alls. ellerjo du harskickat och jag har varit aldelles (hatar detordet, vet aldrig när det ska va två L) lat.. Men du ska veta att jag sakanr dig sombara den verkligen och våra dagliga telefon samtal, våra idder och spontan ryck. Jag önskar jag kunde vara med dig idag, och bara få berätta allt som hänt och veta hur det går med.** :..  Men jag hoppas du har den bästa födelsedagen i Paris nu  och att du får en jävlans massa presenter!! 
Snart ses vi igen och då ska vi ha våra soff kvällar och sjuka utgångar! 
tänker på dig och saknar dig såååååååååååååå

Massa miljoner kramar! 
 
Och sen får jag inte glömma MALIN!!!!! 
ÅÅÅ vi sågs varje dag, nu har vi inte sätts på så länge, det är du som tjata mig in till den här sjuka resan, fan hur ska jag någonsin tacka!? Minns du när vi va så hurtiga och gick ut varje morgnon klockan sex och gick?! Fan va jag hatade dig då! Och när vi praktiskt taget bodde på gymmet?
Saknar dig så mycket, och jag hoppas du får den bästa födelsedagen, det är du verkligen värd!! Duär den mest sjuka och spontana och livs njutare jag någonsin träffat!!! Och jag antar om jag känner dig rätt att du sticker när jag kommer hem? Men jag hoppas jag får träffa dig innan! 
Grattis malin!!!!
Kämpa skolan ut vet hur mycket du hatar det men fan du är snart där! 
Hoppas du gick ut och fira till det rejält igår,vet att du är jävligt bra på det!
Massa miljoner kramar till dig!!!!!

RSS 2.0