HJÄRNANS TANKEBANA

…men så kan man ju inte få allt här i världen.

 

1+1 blir 11 och ena stunden står det 100 nästa sekund står det 0.

Har ni någon gång känt den där känslan? Ingenting går ihop, stressar upp sig för varenda liten sak och inte minst tar ut sin ilska det på helt fel människor…
Tog nyss en promenad, tänkte och känner att jag måste även skriva av mig.

Många av ni som känner mig vet säkert när jag har dom här dagarna/timmarna. Tror det är ganska tydligt. Blir helt annorlunda, super weird. I min egna lilla värld.

Och här har en egen liten mini guide till hur min (och kanske andras??)  hjärna fungerar vid dom där stunderna.. dom där underbara humörsvängningar.

 

NÄR: jag blir nervös, jag stressar för att något eller några saker. (Men det kluriga är att det kan komma när som, min dag  kan egentligen varit strålande, men PANG så slog skitet till och dramaqueen is in the house. )

 

WHAT´S HAPPENING: lättirriterad. Tyst (övertänker allt?) hatar allt och alla, inte minst sig själv. ÖVERREAGERAR. känns som att jag hade utan problem kunnat riva och slita sönder allt. Gråter för dom mest töntiga sakerna. Men den värsta känslan, är när jag inser att jag stör mig på allt, till och med snälla människor som bara vill en väl.(kära underbar älskade bästaste mor och far)

 

I HATE THAT I:
- överdriver ALLT
- inte kan kontrollera min illskan och blir till ett monster (och då menar jag inte gulliga som i monsterns inc, btw film nr 2 kommer ut denna månad!! YIPPPE)
- ”tröst äter” samtidigt som jag hatar min egna kropp
-  över huvud taget måste resa sig ur sängen på morgonen
- behandla mina närmaste som värst

 

tankar som snurrar:
- ”?!#!?skopfdkaspå#!nfdp?kfdjos!!#!??” (massa svor dommar som min kära mor och far skulle bli besviken av att läsa)
 - ”varför?
- ”DU FATTAR INTE!!!?”
- ”DU ÄR DUM I HUVUDET!

 

tankegången i min hjärna idag:
trots att du måste ha en mer väska hem har du inte shoppat något fint eller vettigt och du får inte köpa någon för denna månads peng. Men va fan ska jag ha på mig idag då? Och när jag åker hem? Jaja jg kan väl se ut som en sleten säck potatis. Helvete, nu har du ju kläder över allt. Och du städa igår! Och jag måste äta frukost  NU. Helvete, det där va ju dounuts. Jaja. Stansa skit.  Måste borsta tändern nu. HELVETE, tappade tandborsten i handfatet. HEEEELVETE, har nu tandkräm över hela tröjan och måste nu byta om också. Strålande.
- Nathalie! Taylor is here!
efter den underbara morgon rutin är jag nu på väg mot flygplatsen där jag nu måste vara trevlig och artig för att se till att fixa allt inför hem resan. Och inser på vägen dit att jag hatar världen, är sur som ett bi och ser ut som en lantis. Great

 

Man kommer in och möts av en lång kö som går mot en överklassig gammal tant som ser mig tydligt komma in och glor på mig på det där sättet som om att jag va en tre årig liten flicka som sprungit vilse från min mamma.

”jag är 18 år, andra sidan jordklotet från min mamma, tack du behöver inte kolla på mig så. Ja jag kanske har på mig skit kläder, men jag är en fattig student. Problem med det? Och vad fan glor du på? KOLLA JAG KAN OCKSÅ GLO. Kärring. Och trångt är det mellan alla folk. Jippie! Måste smek trängas med alla idioter. Va är det som luktar? Svett? Är det jag? Nej jag tog deo i morse. Ja med härligt… jag har ju biggest loser deltagre för 2014 bakom mig helt ner svettad. Andas nathalie. Räkna långsamt till tre.
NÄPP. HA DET SVETT NISSE, IM OUT! PEACE"

Byter kö.
"Nämen oturen vänder bara en i kö där borta. YES fasiken det här kommer gå bra…Men .. Ahh.. Kom igen?.. snälla människa, måste du stå och prata barndomsminnen? Och ta bort din räliga unge som springer runt mig. Avdunsta, skitunge..”

- Hey. My name is Nathalie, I have a flight from here to Chicago on Monday morning and I just have some questions! I wonder….. (a so on..)

-  Did you bjing youj tickets? I think I could fix that foj you oj I can at least see what I can do foj you.

”SAY WHAT? Fan nu hänger jag inte med. Chineser asså, dom må va smarta i matte, men bra på att prata är dom inte. Två icke talande engelskpersoner i en smäll. …vänta.. mina biljetter? Självklart. .Hemma. Fiffigt.. där ligger dom fint."

Efter en lång konversation och mycket strul med att inte ha mig i systemet så får jag en ny vettig karl som vet vad han gör MEN frågar a shit tons of questions.
"har ju egentligen inte ork att ens röra på läpparna en dag som denna. orkar än mindre svara på frågor, vara glad eller social. va trevligt, säg thanks efter varje ord. Le stort.. okej, dör av värmeslag nu. Måste slita av mig kläderna innan jag HÄMTAR EN YXA OCH MÖRDAR FOLK I MIN NÄRHET. Åååååååh, det var ju fan vad ont man ska ha i ryggen också.Å yippe 75 $? Ja men det är ju great, det är ju som pocket change för mig. Kan ju hosta upp dom. SKIT.  Och fan vilken huvudvärk jag fick. Och ingen karl att mysa ner hos ikväll. kommer vara singel för evigt. Liten etta med 13 katter och hämt mat varje kväll. Japp.  Great!  Livet ser ljust ut. 

 

Med halva bilben skriven avslutar jag denna mini guide. Hatar min egna hjärna för att den spårar såhär. tro mig, det är inget jag genomlider för att det är kul.

 

Men efter den väldigt behövliga kvälls promenaden i hagen bland ko skit och lera, lova jag mig själv att:
från och med nu ska jag alltid – ALLTID – försöka se något positivt i varje negativ sak en dag som denna.

 

Vem vet, den där svett gubben kanske vinner nästa år och jag har då idag träffat en kändis?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0