last night.

Kära mor och far. Synda mig. Hata mig inte. 
Och mina damer och herrar Nathalie har offcielt vart ute på Amerikanska krogar. 
och det svider i hjärtat när jag säger detta, b e s v i k e l s e vet inte om det var förväntnigarna eller alkoholpromillen som inte va rätt. 
Sen antar det är mycket roligare när man är uppe i den amerikanska myndighets åldern då man inte behöver ha en ful stämpel där det står:
"HEJ JAG NYKTER, 18 ÅR OCH LITEN SKIT, OCH BY THE WAY JAG ÄR EN TÖNT". 
Något i den stilen iaf. 
Men men been there done that now. So vad har vi lärt oss av detta? 
Va 21 år innan du går ut i Usa. Japp punkt slut. 
Så hemma kvällar here on.
Hade iaf en grym kväll, det va ju inte så att det va tråkigt men när waffle house va höjd punkten på kvällen kan jag nog skippa krogarna, träffa iaf helt underbar collage människor som va super impade av att jag va svensk och bytte nummer och dom lova mig att visa mig runt på deras campus. 
Nu ska jag ta en liten cat nap. 
Trött som bara den.

Happy +

En lycklig grandpa med en ny traktor en tidig lördag morgon.


OH YES

skola åtta till halv sex 
sen blir det ett magiskt firande för shelby. 
konfettibomber i alla färg glada färger och party hattarna på! 
se upp lillebror ikväll blir det galet
 

speak english pleas

Har fått en fråga angående min engelska och om jag var nervös slash hade svårt i början.
ehmm.. vet inte hur jag ska utrycka mig för att komma ut rätt men jag va katastrofalisk, jag hatade engelska i skolan. Fuskade på så många prov jag kunde, va sjuk dagar jag hade föreläsning och spela alltid stum så fort det kom upp konversationer på engelska. Vet inte om jag ska fortsätta eller om ni förstår, vet att ni som känner mig vet ju hur..extremt dålig jag va rent ut sagt. 
FYYY
Jag har alltid tyckt det vart så fint när det låter bra och älskat språket i sig bara det inte kom från min mun eller va min uppstats. 
Och jag tror det flesta av mina kompisar tog mig oseriöst när jag berätta att jag skulle flytta hit, mångas första reaktion va ett as garv med ett föjlande mening i stil med "allvarligt? du vet väl att dom pratar engelska där va" "ingen kommer förstå dig". 

Jag tänke inte så mycket på det med att prata engelska innan jag åkte, konstigt nog. Men när jag kom till New York och et blev allvar att jag inte fick prata Svenska mer inte ens med dom andra svenska utbytesstudenterna då fick jag en stor klump i magen. Hur ska det här gå? Jag skämdes i början det gjorde jag, va inte alls bekväm i det.
När jag sen en vecka senare kom till familjen och ingen svensk va i närheten och det va bara engelska som pratades runt omkring mig, och jag själv va tvungen att prata det hela tiden, det va verkligen en omställning, och det tuffaste va nog inte att prata vardagligt med dom det var mer när jag skulle be om någon lite så snabbt "kan du skicka smöret" tillexempel, då kunde det slinka ut en svenska fras först, men det  försvann fort, men det va fortfarande inget jag va 100 % bekväm i. 
Sen fanns det så klart stunder i höst där jag råka sätta in ett ord på Svenska mitt i meningen och alla bara kolla på en. 
Men ju mer tiden gick och ju mer vänner fick jag desto mer jag pratatde jag, och nu så står jag här i dag, pratar och läser hellre på engelska. Mina drömmar och tankar är på engelska.
Har antagligen inte någon perfekt engelska, inte på långa vägar men åtminstonde pratar jag det utan att tveka, utan att skämmas.
Och jag lovar er, det kommer lösa sig man kommer in i det. Fixar jag det fixar ni det!
 
If you don't go after what you want you
will never have it, if you don't ask the
answer is always no,if you don't step
forward you always gonna be in the
same place.
 


 

feber blister

Hej kompisar idag va en dag då jag vill klappa mig själv på axeln och säga "fan va bra jobbat natta". 
Det börja med att jag jobba klart ett arbete i engelskan som legat och tryckt, ni vet så där obekvämt så man knapp kan sova man vaknar upp kall svettas och har sjukaste mardrömmarna. A men typ så, kanske inte så dramatisk dock. Sen va det ju träning med vår spring play till fem. Sen hade baseboll laget en middag i skolan så gick på den med Taylor hade jätte mysigt. Och sen håll i hatten mamma och pappa förstår att ni hoppar ur stolen av förvåning men Taylor drog med mig ut och sprang 5 km. 
Nu kom jag precis ut från en lång dusch och sitter i sängen, vilken fantastik uppfinning säng är va? Den fiffinuligaste uppfinning jag vet tacka gudarna, heliga begitta och buddah för detta. 

När jag inne på den här fronten när jag tackar och bockar för livets händelser tackar jag för alla mejl jag fått, gör mig väldigt happy ! Tack tack tack för era fina ord. Lovar att svara på allt så gott jag kan!


summer +


Happy b-day

igår kväll runt halv elva ringde shelby och raychel för att suprise hämta upp mig, så upp från sängen och ut i bilen hem och hade film och mys kväll.
Underbara vänner

Sen en timma innan lunch idag checka vi 4 tjejer (tay,ray,shelby) ut från skola och åkte och åt lunch.
Varför allt detta vardagslyx?
Jo för idag är det shelbys 18 års dag, Tay och jag hade världens tårta planerad men den får vänta.
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right?

Efter det stanna jag i skolan till halv sex efter det åkte jag direkt till kyrkan. Hade en helt underbar kväll, precis pratat med Annea en utbytesstudent här i Arkansas också men bor i en annan stad. Super go och va skönt att få prata av sig lite och speciellt hitta tillbaka till svenskan.

Imorgon har jag inga speciella planer vad jag vet än så länge, har dock väldigt långa skoldagar nu så inte mycket fritid men snart är det helg och har massa roligheter planerade så det ska bli kul! :)
Nu måste jag verkligen sova!
Nighty nighty


påsken närmar sig

Jag är en person som älskar hög tider spelar ingen roll vilken älskar verkligen alla, det är ju höjdpunkterna på hela året. Varför? Jo för man kan trycka i sig hur mycket onyttigheter som helst. amen, bra sagt natta.  
 
Och nu närmar vi ju oss påsken vilket kanske inte är den högtid vi firar som mest eller bäst. 
Men här nere i lilla byn gentry är alla nu i full gång med förberedelser för den stora "find the easter eggs" dagen, vad är då detta kan man fråga sig. 
Jo då är det någon full vuxen man (ja jag drar alla över en kant. har en underbar pappa som bevis)  som antagligen fastan i den där barnsliga ålderna och har förmodligen roligare än barnen när han springer runt i en för tajt liten kanin dräckt.
Sexig. 
Medans denna man springer runt och leker med barnen har dom också en tävling vem som hittar mest påsk ägg i parken.Den ssom hittar mest, ja den får ju helt enkelt mest godis. 
Om jag kommer delta?
Om jag kommer hitta mest ägg?
Hörde jag godis? 
COUNT ME IN.
 
Någonting jag har tänkt på dock är det här så kallade "påskgodiset" för varje år tar ju dom fram ett sortiment påskgodis som ligger kvar på rean ända fram till jul för ingen jäkel tycker om dom här rom fyllda choklad ägg som är gjorda för barn. ICA hur tänkte ni egnetligen där? 
Men som sagt jag är ju inte i lilla svea land nu så jag ska njuta med det goda sortimentet dom har här. 
Och för att vara på säkra sidan, köpte jag med mig hem lite påsk snacks för att veta vad ska satsa på under "find the easter eggs" dagen. Tävling inriktad? 
JA.
Godis galen.
NEJ.
 
ÅÅ när jag tänker på påsken så måste jag berätta bästa minnet. Det måste vart när min underbara gudfar CARL (HEJ CALLE!) köpte ett ägg, storleken på det ägget kommer jag aldrig att glömma, minns att det tog mig dagar och veckor att få i mig allt. Och som jag njöt men som jag mådde... ååå vilka tider
Nej nu ska jag testa vidare på mitt godis och sen måste jag komma i säng. Skola åtta till fem är inte så populärt i mitt huvud. But sunny side up! 
Hoppas ni alla får en grym påsk, ni har väl lov nu också eller är det nästa vecka kanske, i alla fall.tryck i er en jävla massa godis och njut av ennu än högtid! 
 
hej och godnatt
(Någon snäll själ kan kanske skicka lite VANLIGT godis, gärna geisha skulle uppskattat hjärtligt.) 


Details

Många dagar startar segt och jobbigt speciellt när det är början av vecka. Försök då att börja och sluta dagen med positiva tankar, det hjälper. Att jämföra sig med andra, klanka ner på sig själv eller andra är inget som höjer någon. Så lägg ner det! Ta tag i ditt egna liv och gör det så positivt som möjligt i varje situation. Och tro mig det smittar. Det finns många saker som kan kännas lite ansträngande i början. Ta skolan eller jobbet eller för mig träning , tänka mer positivt eller att bryta mönster. Men när du väl är inne i det flyter det på och blir en ny vana. Le varje dag vad du än har framför dig.

Nu va jag allt lite djup.
Heheh


Lovely America

I stället för veckans hunk kör vi här istället veckans fulaste hand sanitizer! (vilken på svenska betyder handsprit.)
För det finns inget löjligare än dom små handsprit flaskor som ALLA 18-19 åringar går runt med hängda på sin väskan.
Denna vecka går det Oscars berömda priset "fulaste hand sanitizer till : CAITHLYN BEACH.
Grattis


måndag igen

Sitter i skolan har matte lektion. Hipp hurra så kul. Eller inte
Jag och Brittany satt och räkna förra lektion och de är bara 29 skol dagar kvar! Det är ju nästan ingenting. Vet inte om jag egentligen ska va ledsen för det, kommer antagligen gråta så mycket så vi kan ha pool party i skolan sista dagen, men nu finns det inget som låter bättre än sommarlov!!

Idag efter skolan tänkte jag åka hem till min goa vän Jon och överraska honom, vi skulle träffats igår men han spendera hellre sin till på sjukhuset. Han hade 4 revben brutna stackarn. Så ska åka hem till han med godis och film.

Snart har jag bak lektion tror vi ska göra muffin! MM


vi har gjort det igen

taytay kom ju över idag för att vi skulle tillsammans börja vårt nya sunda liv. 
vi kan ju alla gissa hur det gick. 
 
vi sprang 3 mil på 3 timmar och 26 minter.
 
eller kanske inte. 
 
nej trodde väl inte inte det..istället slog vi ihop mitt blonda huvud med hennes ginger head och baka. Så idag bjöds det på pecan nöts paj i hemma hos familjen Millsap, låter nyttigt tänkte vi men nu när vi själva vet va vi la i den har vi insett att det va nog inte så nyttigt som vi trodde bara för det hade ordet nöt i namnet. Men vad gör det. 
Jo... efter alla kilon och bomber av socker den senaste veckan så har mina tänder börjat ge ifrån sig varningsklocka denna gång i form av ilningar.
Så efter ikväll ska vi ta nya krafter och börja vårt sunda liv i morgon. (fortsättning på detta följer)
 
Imorgon drar skolan som sagt igång igen, är inte super deppig för det ändå har inte långt till prom och det är massa roliga saker som står på skol schemat. 
Vi hade audition för skolans spring play, jag freg proppens IF skrev att jag inte ville synas på scen för jag skulle antaligen fått en stamning attack i följa av ner skitad scen. Men i med att jag har Drama som klass va jag tvungen att fylla i en blankett och göra aution, detta resultera till att jag blev assisten director. Så nu och 5 veckor fram är kommer jag och vår drama lärare bli bästa buddys (vi får se hur det blir med det) och ha en massa träning och papper jobb. Wiho sicken nörd tänker ni säker men jag är super taggad och ser det som en stor grej. Alla elever och lärarna gratta mig för det har alltid vart samma assisterande director men i år tog jag den rollen från henne. (förlåt emilia) Så jag tar det som en utmaning och är jätte tacksam. 
Kommer på grund av detta missa en del fridrotts träningar vilket jag inte gråter floder för.. har faktiskt tänk och hoppa av det ändå.. vi får se. 

Nu ska jag städa mitt rum och mysa ner till en film .
 
Godnatt 

dos preguntas +

1.Hej! Jag fick igår reda på att jag har blivit placerad i en värdfamilj i Indiana. Familjen bor på landet, och om jag ar uppfattat det rätt bor du också på landet nu. Jag undrar om det finns saker att göra? Och cirka hur många som går i din skola? Kram Sara
 
2. Hejsan! Jag ska åka som utbytesstudent nästa år och undrar om du har några bra tips? Är det lätt eller svårt att få vänner? Tycker om din blogg jätte mycket, men uppdatera mera och flera bilder! Kramkram Johanna
 
HEJJ LISA 
Ååå fasiken va roligt, är jätte avis på dig att du har allt det här roliga framför dig!! Vet du hur familjen ser ut än? Ja jag bor verkligen på landet kan man säga! Har 200 kossor utanför fönstert och inte ett hus i sikte.. Haha. När jag fick reda på det blev jag hur deppig som helst, landet liksom??? Förstår precis va du tänker, vet ju inte i för sig vad du bor men jag bor i stor stad och vill till en större stad..
Men jag stor trivs.
Det gäller att va öppen för nya saker och nya vanor i början bara, när jag kom hit va jag lite små depp och förstog inte hur jag någonsin skulle överleva ett helt år med hagar och kossor överallt...Men nu undrar jag om jag någonsin kommer klara att åka hem! 
Det är ju inte precis som hemma när saker händer hela tiden, det är mycket beroende på familjen och vilka vänner man skaffar.. Men miljön är helt underbar, låter kanske super gay men det inte heller samma stress som hemma här! 
Min skola är en A4 storlek vilket innebär cirka 300 hundra elever, 97or till 94or. Vi har en jätte liten Senior klass, cirka 30 elever bara! 
Men jag ser allt detta bara som en fördel att gå i en liten skola, alla visste vem jag va, lärarna visste att jag va från ett Sverige och satte inte ribban lika högt. Och redan andra dagen i skolan kom alla fram till mig & prata & visste mitt namn. Nu idag känner jag till alla i hela skolan och det är som en stor bonne familj. Lärara är som kompisar, min engelska lärare hjälpte mig med att köpa prom klänning. Min matte samt bowling coach fixa en surprise fest för mig i bowling hallen med min matte klass och hela bowling lagret.
Alla har  såklart olika stilar och det är fortfarande dom här tydliga grupperna man kan se i filmerna. Tror kanske man ser dom tydligare när det är sån liten skola. 
Har många vänner här i staterna som har hamnat i stora skolor och tycker det är jätte jobbigt med båda hitta vänner och pressen lärarna sätter. Men är det nu så attdu hamnat i en stor skola finns det såklart många fördelar med det med, och inte det att jag säger att det är svårare eller jobbigare. Ta mig inte fel! :) 
 
Hoppas du får ett kanon år, har du mer frågor så får du gärna fråga, annars så länka gärna din blogg! Hade vart jätte kul att läsa om ditt år!  Kram kram 
HEJ JOHANNA! 
Faskien va roligt, fått din familj? 
Mitt bästa råd är att bjuda in dig själv och prata med alla.. Kan förstå hur du tänker, när jag kom hit och folk gav mig det rådet tänkte jag "Pff jag kommer aldrig ta mig själv för givet och bjuda in mig själv." Men gör det, dom tycker det är jätte roligt, amerikanare är inte alls som oss Svenska där hemma som håller oss till vår lilla grupp, dom byter vänner och bästa vänner som jag byter underkläder. 
Jag tycker itne det va så svårt att få vänner, det va svårare att hitta DEN eller DOM vännerna om du förstår vad jag menar. Dom man vill umgås med, dom som får än att känna sig hemma. Men det kommer, det kan ta tid.. Jag känner att jag hittat perfekt i vän kretsen nu och jag har bara några månader kvar... eller kanske borde jag säga veckor...(usch) Nej men låt det ta sin tid! Va öppen och prata! 
Ha en toppen år johanna! Kramis
 

GULT +

söndag. 
pannkaksfrukost och mummsig lunch. 
taytay är påväg hit och vi ska börja med våran plan.
även fast det är söndag så är jag på toppen humör! 
hoppas att det håller ändå till kvällen. 
ikväll kommer tanterna över och det ska spelas kort. 
hemma har ni väl snart lov + en kort vecka? avis. 
 
svarar på frågor ikväll! puss nu ringer det på dörren
 
 

70 ++

Legat i mysbyxor hela dagen, gjorde pannkakor och baka kladd kaka med grandama och myste ner till film.
Välbehövt.
Nu har jag precis lagt på med Taylor och vi har lagt upp en plan, don't think. Just do it. Super taggad.. eller ialla fall lite. 
hehe
Har fått en fråga om jag kunde samman fatta mitt år, vad som har vart det jobbigaste och vad jag lärt mig. Tänkte svara på den nu ikväll men min och Taylor heta disskution tog längre tid än jag trodde. 

Imorgon är det söndag, vilket betyder kryka. 
När jag i början kom hit va kyrkan ett stort frågetecken, kyrkan liksom vem går dit, och varför, va har det för mening. Nu är det en självklarhet, jag vet dom olika namnen i biblen och ungefär vilken sida allting är på. Trode alridg jag skulle komma in i det, ta mig inte fel men jag är verkligen inte en kyrk männsika, tycker det är jätte mysigt gå dit någon gång så där ibland kanske, jag trotts allt konfemera mig men det är inget jag har gått runt och skrytit om. Söndagar har vart min match dag med även en massa sömn och ångest, nu är det första dagen på min nya vecka, uppklädd och trevlig. 
Och för att vara trevlig på en söndag kräv mycket sömn för miss natnat. 
 

godnatt kompisar
 

springbreak

- helvete nu är det ju lördag

Ingen glad lördag, eller jag är ju inte sur eller ledsen, inte heller deppig men jag är ju samtidigt inte glad, eller glad är jag ju men liksom inte glad glad så där som att jag skulle kunna hoppa i sängen och sjunga med till gyllendetider glad precis. ååååh nu börjar jag igen, fan natta kom till saken!
Spring break är snart över. Blääääääööääää 
 
Haft ett helt sjukt underbart lov, va lite små ledsen att det inte blev någon tripp till Florida men jag har haft det hur bra som helst, haft fullt upp och hade bästa avslutet på lovet igår. Helt slut och med en skrikande huvudvärk sitter jag här och tröst trycker i mig kitkat. (min nya kärlek) Va länge sen jag bloggade så kände att jag får ta igen det, datorn har ju haft sitt egna lilla liv men nu har det gett med sig och bestämt sig att samarbeta med mig. Så hej här är jag! Levande. Eller i alla fall nästan.
 
 Vart ska jag börja? Vad ska jag säga, det är ju så mycket. Well let me put it this way. 
 
MINA TRE FAVORIER DETTA LOVET.
 
1. Road trip till Oklahoma med tjejerna. Satans va kul vi hade. 
2. Jag sköt med ett gevär för första gången. Badass
3. Road trip till Missouri
4. Taras fest
(ouuups blev fyra)
 
OKLAHOMA.
 
 
Minns jag rätt så va det söndag morgon jag Taylor, Shelby och Rayray tog vårt pick pack och åkte till Oklahoma city, resan blev betydligt längre än vi trodde jag erkänner nu i efterhand att jag kan möjligitvis ha varit en av orsakerna till detta i med att jag va gps läsare och ni som känner mig vet hur det går när jag sitter i passagerar sätet, ska man mot nord kommer man åt syd. Så resan tog 8 timmar och 39 minuter, exakt. Hehe. Kan inte sluta skratta när jag tänker hur lost vi va ett tag och det sluta med att jag fick gå ut och fråga en hobo för vägen. Där gick det fel också, dom skyller på att jag inte hörde men jag hörde minsan va den gubben sa men det sluta med att vi va lost igen och så mitt på motorvägen tvär nita vi och bytte vi både förare och gps läsare och hitta till slut fram. Vad vi egentligen gjorde i Oklahoma stannar där. Men kan dela med mig lite av det goda, vi red på mekanisk tjur, såg oklahoma city, träffa nya människor och bodde på ett luffigt hotell. Och trotts alla vilse väger och den obekväma sängen så hade jag galet kul. 
 
BORN TO DO THIS. 
 
Något jag ville göra innan jag åkte hem, och nu kan jag bocka av det. 
 
BRANSON. missouri
 
Under denna road trip va jag halv sjuk hela tiden, vilket sög me jag hade grymt kul. Branson city känns inte som en syd stat alls, den känns så mycket större, så o bonnit. Hehe. 
 

Där gick vi på alla shower vi kunde, gjorde allt som vi såg. Bodde på hotell och hade det grymt bra.
Kinesisk akrobat show.Fasiken om man kude va så 
Imax movie, tänk dig en bio salong med en skärm 10 gånger så stor och 4D ljud. Så verkligt det kunde bli. (Kolla längst ner i högra hörnet, där visar dom en vanlig storleki gemförelse med denna. overkliget.)
Murder mystery dinner. Middag med en show så skulle man lista ut vem som va mördaren, roligaste middagen i mitt liv. Kände mig som Gibbs från NCIS, haha. 
Belive it or not. Rangligt hus med massa sjuka saker som man inte tror är riktigt. 
ABBA, dancing queen. Helt fantstisk show, kände mig som hemma och sjöng med i varje sång. 
Ziplining. Som en gigantisk linbana högt över marken. 
Taitanic. Dom har byggt upp en båt och återberättar allt i en helt sjuk show. Lipa som en gris. 
 
HAPPY B-DAY BABY
 
 
Taylor och jag tog det tunga lastet och bestämde oss att göra en 100% egen gjord tårta till henne. Detta gickåt mycket pengar tid och tanke kraft. Men fasiken så fin den blev! Tara har smeknamnet star från basketbollen vilket vi så fint fick in på tårtan.
Kvällen va helt extrem med grymt mycket folk bilar över allt, hade roligaste natten på länge. Sluta med att jag somna hemma hos rayray i shelbys knä på toaletten. Fråga inte vet inte själv hur det blev så. 
 
Men vad hände med tårtan kanske ni undrar? (hahah tror ingen egentligen bryr sig, but but
Vi bestämde oss att vänta till senare så runt 12 tiden vinglar jag och Taylor ut för att hämta tårtan, (tung som bara den) när vi sen kommer in, alla sjunger och Tara håller ett stadigt grepp för att ens hålla sig uppe. Och vi får för oss att ge över den till Tara som är helt och hållet borta, slutar med att tårtan hamnar på golvet, utan ens ett smak prov. Hela heltäcks mattan blev total förstörd efter alla trampat in den och tårta låg efter nattens timmar över hela husets golv.
Så va det med den. Allt slit, hela mitt hjärta och alla tanke celler jag la på den. Fan asså. 
Det var mina 4 höjdpunkter.
Har haft ett helt underbart lov och fått massor med nya minnen. 
Nu tänkte jag gå till köket hämta något gottoch göra varm choklad med mini mashmellows och krypa ner till en film. Mys lördag. 
Har fått några frågor jag tänkte svara på ikväll, men nu har jag har jag inte mycket mer vettigt och säga så innan jag spårar ut så ska jag sluta. 
 

farväl så länge 

 


jobbiga tider -/+

å en jävla bra vän. 


Tisdag +

Min dator har bestämt sig att vara lika motsträvig som en sexåring ni vet när dom kommit in i den där otroligt jobbigt trotts åldern när det bara är deras åsikt som är rätt. Så jag har lagt den åt sidan och för att ge den en liten semester därför blir det inte så mycket inlägg. Men Kom nyss på att jag kan använda min telefon så, HEJ!
Jag lever livet rullar på ångesten växer och ryggen värker men misstro mig inte för klagar gör jag icke.
Hade en kanon helg med två super goa utbytesstudenter, nu är prom skorna fixade också, sån stor lättnad! :)
Denna vecka har börjat så där, bättre än förra med 3 personer mördade på 5 dagar. Ni hörde rätt bara för att jag bor i en liten håla så är de inte så att det inte händer nått, tvärtom! Förklarar mer om denna turbulenta vecka i ett annat inlägg.

Men tillbaka till denna vecka och vart som händer just nu, i dag fick jag reda på att jag blev assisterande director i våran spring play, blev super glad! För övrigt är det tre dagar sen är det spring break när vi nu är inne på den positiva sidan.
Till en mer jobbig situation är att jag nu sitter på sjukhuset, denna gången för grandpa, han trilla ihop imorse och efter att grandma och min sletna rygg lyfte upp honom kände han sig inte bättre. Så senare tog dom honom till doktorn och där fick han en liten stroke, så han blev skickad med ambulans till större sjukhus och de va då jag blev kallad till Office på skolan och utcheckad för dagen...
När jag och Donnie (grandmas son) sen kom hit till sjukhuset fick vi vänta ett tag, vi alla 9 millsap + plus vår prest satt helt tysta och bara tänkte på allt som hände för tio årsen när han hade den storken... och nu bär grandma snart ska ha operationen.. va hade hänt med mig? Till slut kalla dom på oss men vi fick bara gå in två i taget, så först jag grandma och Martha sen när dom kom ut sa dom att grandpa vill att jag och Donnie skulle komma, när vi då går in igen dörren till avdelningen hör man direkt vilket rum grandpa ligger i. När vi kom in va de första han sa "Look doctor isen't he the fattest boy you ever seen?!" och peka på Donnie och skratta.
Hahaha vi alla börja bara skratta och grandpa fortsatte med sina skämt! Dok tror vi han har fått någon mag infektion av något slag för han har gått upp dramatiskt i vikt, jo visst vi alla går upp och äter som vi gör men från byx size 40 till 44 på en vecka vette tusan om ens jag klarar!
Så nu sitter vi här väntar på svar från hans tester, lär bli en lång dag..
Hålla humöret uppe, ha tålamod och keep smiling är något jag lärt mig det här året, och de är inte lätt för någon som föddes utan tålamod.. Nu ska jag gå in och prata med grandpa igen!

Hoppas allt är grymt med er där hemma!


201*

Het kompizar! Idag är de 7 mars och de är ingen vanlig dag för de är min brors födelsedag! Att inte vara hemma på sin brors 15 års dag gör ont men jag vet att du har det grymt med pappa i branäs! Bryt inga ben och ha det grymt jag saknar och älskar dig lille bror! Massa grattis!!
Inte nog med det så är det min syra systers Evelina födelsedag.. 21 år gammla du kan till och med liva livet här i usa nu! Hoppas du blir ordentligt firad och får en grym utgång! Saknar dig massor!!

Och här nere vad händer här? Har friidrotts tävling idag, inte ett dugg taggad har inte gått till träningen den här veckan för vart så trött! Imorgon är de ingen skola så lång helg och massa planer är planerade!

Här är de brevet jag fick


tease

Detta turbulenta liv har nu lugnat ner sig några snepp, och jag har äntligen haft tid att lägga in ett inlägg. 
Jag har det grömt bra, helgen har vart kalas veckorna går som smort och jag njuter och ler av varje minut. Och idag slog det mig att nu kommer tiden gå fort, imorgon är det audition för drama 
spring play, och sån drama queen jag är så fråga coach Ward om jag kunde hjälpa han att läsa tjej delen av manuset för alla killar som gör audition.. efter det är det fridrotts träning. onsdag är sista dagen för mig i skolan denna vecka, för torsdag åker jag iväg på fridrotts tävling och är borta hela dagen och fredag är alla seniors lediga. Sen är det bara en vecka, sen är det spring break. Är så excited, kommer va grymt bra! Sen är det bara en-två veckor till prom och sen en-två veckor så är mitt skol år slut. Fett sad.
Kom verkligen saknadet här, men men slut med depp!
Min possetiva anda är i full gång, va på Taylors första softball match, riktigt grym va hon min lilla cutie pie! Efter det drog Jon och jag till subway prata i timmar. 
Haft en magnifikt! tio av tio! strålande! fantastiskt! extraordinärt! kalasbra! dag. 
Tog bilder på taylors match men på något extremt smidigt natha klumpigt sätt lyckades jag tappa bort dom... Så får ta nya nästa match helt enkelt! 

 
Hittade den här videon, antar att många kommer tänka "fan va du eär efter natta" . 
Men för er som inte. KOLLA. Rå skön kille. 
Nu måste jag sova, natt natt
.

right now


100 dagar

Och det ska firas!
Mina underbara vänner ringde precis och berätta att vi ska ha hot tub barbecue party.
Fråga mig inte hur i det här vädret men amerikanare kan allt.
Hoppas ni haft en grym dag!!


Lyckorus

Vet inte om de är lagligt att lägga in så här mycket små korta glädje inlägg men fasen är så lycklig nu! Lovar att skriva imorgon kompizar!
My whole works have change because of people here. Bästa valet jag någonsin gjort! När jag någon gång är nere ska jag läsa detta inlägg och minnas denna dag. Denna känsla!!
Kom precis hem från klockan är 3.22 är inte ens trött. Vill inte sova. Vill bara va uppe hela natten lång och sjunga och dansa av lycka. Gonatt


RSS 2.0