a fresh start

jag vet att jag har varit helt och hållet värdelös på att uppdatera på det sistionde. 
senaste jag skrev va la runt balen? 
tror jag?
 
iallafall sjukt mycket har hänt och vet inte ens om jag kan få med allt. MEN jag ska fösöka få med det sju viktigaste. 
here we go.
 
numero unno. 
HIKING.
på med dojjorna för vi ska ut och vandra. ut i den fina naturen, trotts allt är detju det lilla Arkansas är känd för. Dett tog oss nio timmar och utav dom där timmarna så va det roligt dom cirka fem första innan vi gick vilse och mat nattas mage skrek efter mat då va det bara en plåga. Men fick se och uppleva väldans massa fint. (hehe)
 
# 2
SAFARI BABY. RAWWWWR
jajemen, tio minuter från huset har jag ett litet safari, så vi samlade 11 killar och 13 tjejer tog 4 bilar och hade en helt underbar dag. Nästan barnsligt hur kul man kan göra små saker.Favoriten? absolut den lilla apan! 
 
TRE kan inte sluta le
VILSE
japp ni läste rätt kompizar, och ni som kännermig kan ju nästan förstå vem som lyckas med en sådan ide? MIG MIG MIG JAG JAG JAG! 
Vad cadå denna idén? 
Jo med strålandesol inga planer fick jag för mig att vi kunde till Tara och överraska henne som va sjuk.. Ingen aning riktigt vilken väg, men jag lura i Taylor att jag vet en short cut. hahah och vem går på det? inte jag. så tre och en halv timma senare fick vi knacka på ett litet rött gulligt hus mitt i inget för att ringa till Taylors mamma att hämta upp oss. OJ VILKEN DAG.
 
FYRArimmar på myra
ROAD TRIP TO HOT SPINGS
Jag, Taylor, Tara, Taylors mamma och moster tog en full knökad bil och tuta ner till hot springs, and the reason? SPA. Hade super mysigt, fick predikyr, manikyr, naken skrubb (ett ärr för livet) massage och massa mysiga resturanger. 
Satt vi inne på kvälarna? Absolut inte. Hade helt underbara kvällar som sluta i det galnaste sättet.
+++++ åt den goaste cup caken i hela mitt liv! (den längst till vänster. holy molly, delicious!)
 
5555555
insett att Susanne och Jerry (mina päron) lyckades ploppa ut den mest okordinerade unge.

SEXigt
GRADUATION
 jag är nu officially klar med high school. tragiskt sorgligt med en brakande efter fest. 

SJU.kossa muuuuuuu
saint louis + lamberts
Här tog vi en rosd trip till Saint Louis stanna i Missouri och åt på Lamberts, vad är då detta? Helt fantstisk resturang, är nu någon gång nära missouri ta chansen! Dom kastar maten och allt smakar som himmelriket. + galet charmiga arbetare. 
Vi bodde sedan på hotell hade pool party och dagen efter tuta vi vidare och åkte till monumentet GATEWAY ARCH vad det egentligen är har jag ingen aning om men ruggit cool byggnad, åkte upp i denna i små små hissar och såg ut över hela stan. 
 
 
sju snabba och en liten uppdatering. 
nu ska jag hjälpa grandma med bakandet, luktar mummma! 

bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0