för allt som händer

hellu, fellas! jag tänkte sända ut ett levnadstecken såhär på morgonkvistens timmar.
det är nämligen så att jag råkade glömma bort att jag ägde en blogg, hittade den igår och tänkte att jag kunde dela med mig lite av tankarna som just nu snurrar i huvudet. 

anledningen att jag inte har bloggat är på grund av allt som händer här nere, mina kära världföräldrar (så kallade grandma och grandpa) har en liten jobbigt period just nu. vilket på verkar mig en liten liten bit. men försöker hålla huvudet högt och le. men när man kommit så nära dom små gamlingarna och detta händer blir det lite tårögd och att jag snart ska ta mitt pcik och pack och åka hem hjälper inte.
ångest. tiden går (för) fort när man har roligt!

så har vart lite instängd inte velat blogga, övervälmiga knäslor, vettni. det klagande och krämiga tillståndet!
det har mer vart min kära mor som har fått stått ut med mina humör sväningar. förlåt lilla mamma, men nu ska jag sluta klaga och njuta av tiden jag har kvar, göra det bästa av sitvationen. 

och som ni alla vet har det vart lite galet med värdet här nere, Oklahoma mer specifikt Moore har vart med om en tornada. om den nådda hit? 
Ja.

Inte lika farligt, vi har vart instängda i 2 dagar inte fått gå ut och träd ligger lite över allt och elen har vart borta, har suttit i the safe room i 4 timmar sammanlagt och det är några som har förlorat livet. men nu ska det snart va över, tror solen kommer fram imorgon och åskan kommer snart sluta. 

 

hallelulja praise the lord. 

där kom mycket tankar känslor och händelser på sammagång. 
nu ska jag baka för 5 gången på tre dagar, tiiiidddssfööörrrdrööööjjnniiinnggg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0