midnattens timma

vänner, jag vet att klockan är mitt i natten (i alla fall här) men jag kan inte sova och måste dela med mig av min förträffliga idé. har fått sån mega insperation och känner att jag ska hoppa med i tränden. ska vi inte alla börja bli lite träningsnarkomaner? eller okej, let me break it down for you.

 

1. jag är konstant trött nu för tiden, och det kan bero på att jag inte rör mig SAMT att min kostcirkel består av bakade godsaker och en jäkla massa hämt mat.
2. det otroligt jobbiga stomarna och allt man gör då är att ligga framför datorn/tvn och slöa.
3. jag har bara några veckor kvar och vill inte att mor och far ska gråta när dom ser mig.

sådär, det var de tre grundstenarna som nu ska utgöra planen. nu är den förvisso väldigt kort, men jag tänkte prova på att leva två superhyperaktiva veckor fram till mitt flyg och ge mig 5 dagar jag får äta och ligga och fisa. jag hör här hur jennifer dise säger: ”men du är alltid hyperaktiv och har inte alls gått upp i vikt”, vilket förvisso är rätt, detdär med hyperaktiv.
men nu tänkte jag ta det steget längre
istället för att då och då ställa mig på händer mot köksväggen och göra armhävningar kör jag på att gå ut och gå 10 min varje morgon (myr steg människor myr steg) sedan kanske slänga in någon styrka.
ser redan att detta inte kommer att ske..


oh well, det kanske märks att klockan är mitt-i-natten och att min rastlöshet gått över till idiotiska idéer. någon mer än jag som har viljan på kvällarna men inte orket på morgonen? eller står jag här själv med stafettpinnen och se dum ut.

PS träningsutmaningar (som är relativt vettiga) tas gärna emot.


Kommentarer
Postat av: cornelia

Tabata träning är jättebra! Svin jobbigt om man tar i, tar inte så lång tid och väldigt rolig träning.
Det är ungefär som intervaller fast med styrke övningar istället för löpning, jag brukar köra 8 olika styrke övningar och 8 ggr av varje övning, kör 20sek vilar 10. Det kan t.ex vara armhävningar, benböj med upphopp, sit-ups osv.
Jag tycker verkligen att du ska prova det! Man kan lägga det på ens egna nivå och om man dunkar musik samtidigt blir man väldigt taggad också.
Tack för en super bra blogg!

Svar: tusen tack! ska absolut testa! :D
None None

2013-05-23 @ 16:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0