Tågresan

GOD EFTERMIDDAG. (formelt och fint.)
 
[OKEJ HÄR BÖRJAR KLAGANDET]

tåget va inte lika party som jag förväntat mig och mitt i allt guppande fanns de så mycket i tankarna inatt så jag inte lyckades att sova en blund, ni vet en sån där jobbig natt när ens hjärnceller antagligen fått ett lyckorus och tänker igenom allt som finns där inne.(vilket är väldig mycket i med min över extrema smarthet) & man ligger och vider och vänder tills det kliar så förbaskat i hela kroppen!! 
Så istället för att somna låg jag och lyssna på musik, läste en bok (ja mamma en bok) & spela slut på alla liv av CandyCrush. 
ungefär sådär jobbig var min hjärna inatt. men för att lägga in lite posetivitet i det hela så kan jag väl säga att jag är glad att veta att blodomloppet och tankeverksamheten fungerar iallafall. (på något sett iaf)
Men jag ska inte ljuga för er för runt 3.45 lyckades jag somna men vakna strax där på pågrund ut av att Lisa och Fanny prata. 
Tåget stig still och jag fråga va klockan va, Lisa kollar på klockan och den visar sig vara 4.40 .. & vi skulle va framme 4.09, yes i full galopp va vi alla upp ur sängen och utanför tåget! Men en kines som skrek "hurryup" i polis kostym har vi nog aldrig varit så snabba.

[HÄR SLUTAR KLAGANDET]

Vart ska jag börja...? Båten gick smidigare än va vi trodde, rummen mycket finare, KohTao som är helt amazig och en pool & beach fest ikväll va skräck natten vört varje sekund!

Så nu är humöret på topp och precis kommit upp från stranden, tagit en dusch och de ända problem som finns nu är: va ska jag äta ikväll? 

Ha det gott, HEJ!Kommentarer
Postat av: Mormor

Lilla gumman, varför pratar du om KINESER ? Tror du att Bangkok ligger i Kina? De heter thailändare .....
Kul att läsa om dej igen! Jag är nog lite avundsjuk ...
Men åker om 1,5 vecka till Sri Lanka. Jag har ingen BLOGG! Jag ska vila från alla moderna påfund!
Drömde om dej i natt, längtar efter dej, kram!

2015-01-27 @ 19:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0